Carne De Vită Coreeană La Grătar

Carne De Vită Coreeană La Grătar
Carnea de vită coreeană la grătar este o fără gluten și fără lactate garnitură. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 134 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Această rețetă de la Williams Sonoma are 27 de fani. Un amestec de ceapă verde, ulei de susan asiatic, oțet de orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este tipică bucătăriei coreene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 14 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Carne De Vită Coreeană La Grătar, Carne De Vită Coreeană La Grătar, și Carne De Vită Coreeană La Grătar pentru rețete similare.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 14 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Bucătăriicoreeanăasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista