Carne de vită coreeană BBQ (Pul-Kogi)
Rețeta carne de vită coreeană BBQ (Pul-Kogi) este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare coreeană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 247 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.33 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir, sos de soia, pere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Tacos de tocană de vită coreeană (alias versiunea mea de tacos cu coaste scurte de la Kogi BBQ), Slow-aragaz arțar chipotle bbq Carne de vită, și Câini Kogi pentru rețete similare.