Carne De Vită Chili

Carne De Vită Chili
Carne de vită Chili ar putea fi doar American rețetă pe care o căutați. Pentru $ 4.26 pe portie, veți obține un fel principal care servește 8. O porție conține 884 calorii, 75g de proteine, și 55g de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 36 ar spune că a lovit locul. Un amestec de căței de usturoi, ceapă, sare de mare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până smantana ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Carne de vită Chili (Chili con Carne), Chili De Vită Roșie, și Cel Mai Bun Chili De Vită.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-o oală mare de supă, încălziți uleiul de măsline. Condimentați umărul de vită peste tot cu sare și piper, adăugați-l în oală și rumeniți-l. Pe măsură ce se rumeneste se amestecă pudra de chili, coriandru, chimen, boia de ardei, oregano și scorțișoară. Coborâți temperatura sub carne pentru a" prăji " condimentele. Într-un robot de bucătărie se curăță ceapa, usturoiul, ardeii chipotle, jalapeno, pasta de roșii și zahărul și se adaugă în oală. Creșteți puțin căldura până la legumele medii până la abur și îndulciți ardeii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Lime, Suc, Plus Felii Pentru GarniturăLime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru GarniturăUlei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi cu 1 inch, aproximativ 1 litru și adăugați roșiile cu lichidul lor. Aduceți la fierbere și îndepărtați orice spumă care se ridică la suprafață. Reduceți căldura și fierbeți până când carnea este fragedă și se desprinde fără rezistență, aproximativ 2 ore. Pe măsură ce se gătește, adăugați mai multă apă, dacă este necesar. Când ați terminat, amestecați masa harina. Luați un masher de cartofi și zdrobiți chili-ul, astfel încât carnea să se destrame în bucăți. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
(amestec De Masa De Porumb)(amestec De Masa De Porumb)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
4
Garnisiți fiecare porție cu Cheddar mărunțit, arpagic și smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar MărunțităBrânză Cheddar Mărunțită
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Chili în meniu? Încercați asocierea cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Totus Tuus Cava cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Totus Tuus Cava
Totus Tuus Cava
Totus Tuus Cava prezintă arome strălucitoare de piersică, lămâie și coajă de portocală, cu o notă de lemn dulce. Vinul este concentrat, tactil și dens în gură, cu un caracter sappy, pietros pentru aromele sale de citrice, fructe de groapă și anason. Arată bogăția și vivacitatea în gură, iar finisajul luminos este lung.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate45
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista