Carne de vită Broccoli fierbinte și acidulată

Carnea de vită Broccoli fierbinte și acidulată ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 337 calorii, 22g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $2.38 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați friptură fragedă de vită, piper, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, care este solid. Încercați Salată De Broccoli Acidulată, Salată De Broccoli Acidulată, și Broccoli acidulat cu alune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați carnea de vită peste cereale în felii subțiri.
Combinați 1 Lingură. fiecare amidon de porumb și sos de soia cu usturoi și zahăr în castron mediu; se amestecă carnea de vită.
Lăsați să stea 10 minute.
Între timp, îndepărtați florile din broccoli; tăiați în bucăți de mușcătură. Cojiți tulpinile; tăiați în diagonală în felii subțiri.
Combinați 1 cană de apă, rămânând 2 linguri. sos de soia, 4 lingurițe de amidon de porumb și piper roșu zdrobit într-un castron mic. Pune deoparte.
Se Încălzește 1 Lingură. ulei în wok fierbinte sau tigaie mare la foc mare.
Se adaugă carnea de vită și se prăjește 1 minut; elimina.
Se încălzește restul de 2 linguri. ulei în aceeași tigaie.
Adăugați broccoli și ceapă; se prăjește 2 minute.
Se Presara 1 Lingura. apă peste legume; acoperiți și gătiți 2 minute, amestecând ocazional.
Adăugați amestecul de carne de vită și sos de soia; gătiți și amestecați până când sosul fierbe și se îngroașă.
Se ia de pe foc; se amestecă oțetul.