Carne de vită, bere și orz tocană este un lactate gratuit rețetă cu 6 porții. Acest curs principal are 415 calorii, 31g de proteine, și 11g de grăsime per portie. Pentru $ 2.75 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de napi, apă, bulion de vită cu conținut scăzut de sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până bere întuneric ai putea urma acest curs principal cu Înghețată De Bere Cu Gust De Nucă ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare sunt Carne de vită, bere și tocană de orz, Aragaz lent Carne de vită, bere și tocană de orz în boluri de pâine, și Carne De Vită Și Orz.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-un vas la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Presărați carnea de vită cu 1/2 linguriță sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
3
Adăugați carnea de vită în tigaie; sotati 10 minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Scoateți din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Adăugați ceapa, frunzele de dafin și crengile de cimbru în tigaie. Acoperiți, reduceți căldura și gătiți 10 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Grăsime De Porc înapoi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Descoperi; se amestecă în pasta de tomate. Creșteți căldura la mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
7
Adăugați morcov, napi, orz, 4 căței de usturoi și ciuperci; sotati 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
1 Cană De șalote, Tocate
Nap
Ceapă Verde, Părțile Albe și Verzi Separate și Tocate
Grăsime De Porc înapoi
8
Adăugați carne de vită, 1/2 linguriță sare, apă, bulion, Worcestershire și bere; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe, acoperit, timp de 1 1/2 ore. Aruncați frunzele de dafin și crengutele de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Grăsime De Porc înapoi
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Cană De Orz Alb Perlat
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
9
În timp ce tocană fierbe, tăiați sfecla, lăsând rădăcina și tulpina de 1 inch pe fiecare; frecați cu o perie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De Kale
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
10
Se pune într-o cratiță medie și se acoperă cu apă; se aduce la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 35 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
11
Scurgeți; clătiți cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
12
Scurgere; rece. Lăsați rădăcina și tulpina de 1 inch pe fiecare sfeclă; frecați pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De Kale
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
13
Tăiați fiecare sfeclă în 6 pene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De Kale
14
Combinați pătrunjelul, frunzele de cimbru și 1 cățel de usturoi. Polonic aproximativ 2 cani tocană în fiecare din 6 boluri. Topiți fiecare porție cu 3 pene de sfeclă, aproximativ 1 1/2 lingurițe amestec de pătrunjel și 1 linguriță de hrean.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Sifonada De Frunze De Kale
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă