Carne de vită, bere și tocană de orz

Carne de vită, bere și tocană de orz
Carne de vită, bere și orz tocană este un lactate gratuit rețetă cu 6 porții. Acest curs principal are 415 calorii, 31g de proteine, și 11g de grăsime per portie. Pentru $ 2.75 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de napi, apă, bulion de vită cu conținut scăzut de sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până bere întuneric ai putea urma acest curs principal cu Înghețată De Bere Cu Gust De Nucă ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare sunt Carne de vită, bere și tocană de orz, Aragaz lent Carne de vită, bere și tocană de orz în boluri de pâine, și Carne De Vită Și Orz.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-un vas la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Presărați carnea de vită cu 1/2 linguriță sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
3
Adăugați carnea de vită în tigaie; sotati 10 minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Scoateți din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați ceapa, frunzele de dafin și crengile de cimbru în tigaie. Acoperiți, reduceți căldura și gătiți 10 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Descoperi; se amestecă în pasta de tomate. Creșteți căldura la mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
7
Adăugați morcov, napi, orz, 4 căței de usturoi și ciuperci; sotati 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
NapNap
OrzOrz
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
8
Adăugați carne de vită, 1/2 linguriță sare, apă, bulion, Worcestershire și bere; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe, acoperit, timp de 1 1/2 ore. Aruncați frunzele de dafin și crengutele de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
9
În timp ce tocană fierbe, tăiați sfecla, lăsând rădăcina și tulpina de 1 inch pe fiecare; frecați cu o perie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
10
Se pune într-o cratiță medie și se acoperă cu apă; se aduce la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 35 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
11
Scurgeți; clătiți cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
12
Scurgere; rece. Lăsați rădăcina și tulpina de 1 inch pe fiecare sfeclă; frecați pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
13
Tăiați fiecare sfeclă în 6 pene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
14
Combinați pătrunjelul, frunzele de cimbru și 1 cățel de usturoi. Polonic aproximativ 2 cani tocană în fiecare din 6 boluri. Topiți fiecare porție cu 3 pene de sfeclă, aproximativ 1 1/2 lingurițe amestec de pătrunjel și 1 linguriță de hrean.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Măsline De Cocktail Umplute Cu PimientoMăsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
PolonicPolonic

Ingrediente

DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate77
Revista