Carne De Vită Barbacoa Tacos

Carne De Vită Barbacoa Tacos
Carne de vită Barbacoa Tacos este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 363 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $ 1.96 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Dacă aveți la îndemână usturoi, piper cayenne, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Crock Pot Barbacoa Carne De Vită Tacos, Tacos Barbacoa De Vită Cu Aragaz Lent, și Aragaz Lent Barbacoa Tacos De Vită (Copycat Chipotle) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie mare din fontă sau un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați ardeii iute și gătiți, apăsându-i în jos cu o spatulă, 10 secunde pe fiecare parte; transferați pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
3
Adăugați roșiile, ceapa și usturoiul în tigaie și gătiți, amestecând o dată sau de două ori, până când legumele sunt carbonizate în pete, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Cojiți usturoiul și transferați-l într-un blender împreună cu roșiile și ceapa (rezervați tigaia). Rupeți ardeii iute în bucăți și adăugați la blender împreună cu 1/2 cană de apă și 1 linguriță de sare; pulsează până se omogenizează. Se strecoară amestecul printr-o sită cu ochiuri fine în tigaie, apăsându-l cu spatele unei linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
5
Adăugați carnea de vită în tigaie și întoarceți-o pentru a acoperi sosul chile folosind clești. Gatiti la foc mediu-mare, rotind ocazional, pana cand incepe sa se formeze o crusta pe carne, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
6
Presărați chimenul, scorțișoara și ardeiul cayenne și gătiți încă 1 minut. Între timp, piure 2 1/2 căni de apă, cilantro și cimbru în blender; se adaugă în tigaie împreună cu frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Reduceți căldura la minim. Acoperiți și fierbeți ușor până când carnea este foarte fragedă, aproximativ 2 ore, adăugând până la 1 1/2 căni de apă dacă sosul devine prea gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
8
Scoateți frunzele de dafin și condimentați cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
9
Serviți în tortilla cu toppinguri asortate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
10
Fotografie de Andrew Purcell
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate38
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista