Carne de vită asiatică cu tăiței

Carne de vită asiatică cu tăiței
Carne de vită din Asia cu taitei este un lactate gratuit felul principal. Această rețetă servește 6. O porție conține 437 calorii, 28G de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână ceapă verde, pansament pentru salată catalina, spaghete și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până sos de soia ar putea urma acest curs principal cu Panna Cotta cu sos de căpșuni-Vin Santo ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este minunat. Încercați Carne de vită și tăiței din Asia, Taitei De Carne De Vită Din Asia, și Taitei De Carne De Vită Din Asia pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, gătiți spaghetele conform instrucțiunilor pachetului, adăugând mazărea și piperul în ultimele 2 minute de gătit; scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre De ZahărMazăre De Zahăr
SpagheteSpaghete
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Între timp, într-o tigaie mare, încălziți salata la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Adăugați carnea de vită; gătiți timp de 8-10 minute sau până când carnea atinge coacerea dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
4
Adăugați unt de arahide și sos de soia; gatiti timp de 2 minute sau pana se ingroasa. Se amestecă amestecul de spaghete și ceapa; se presară cu arahide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(cum Ar Fi Crunch Bar)(cum Ar Fi Crunch Bar)
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
SpagheteSpaghete
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asiaticul poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care îl puteți încerca este Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc
Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc
Numit după bunica lor, Hope Marguerite Beaumont, acest butoi fermentat și maturizat Chenin Blanc este întotdeauna elegant și complex. Câștigător a patru rating platou de 5 stele, este văzut ca unul dintre vinurile Chenin de referință din Africa de Sud.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate55
Bucătăriiasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista