Carne de vită arsă cu ciuperci sălbatice și balsamic
Nevoie de o curs principal fără gluten și primal? Carnea de vită arsă cu ciuperci sălbatice și balsamic ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 2 și costă 7,06 USD pe porție. O porție conține 815 calorii, 42G de proteine, și 70g de grăsime. 45 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de file de vită, bulion de vită, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Carne de vită și ciuperci sălbatice, Carne De Vită Cu Ciuperci Sălbatice, și Filet De Vită Ars Cu Rucola Și Ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Frecați carnea de vită cu 1 lingură de ulei, rozmarin și usturoi, apoi lăsați la frigider cel puțin 1 oră sau până la 24 de ore. Asigurați-vă că carnea de vită revine la temperatura camerei înainte de a o găti.
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz
Încălziți o tigaie antiaderentă, rezistentă la cuptor sau o formă de prăjire până când este foarte fierbinte. Frecați cea mai mare parte a usturoiului și rozmarinului din carnea de vită, condimentați cu piper negru și sare fulgioasă, apoi căutați pe toate părțile până se rumenesc și aproape cruste aproximativ 5 minute în total.
Transferați tigaia în cuptor, apoi prăjiți carnea de vită timp de 10 minute pentru mediumrare. Lăsați să se odihnească timp de 15 minute bune și păstrați orice sucuri.
În timp ce carnea se odihnește, sotati ciupercile.
Încălziți 1 lingură de unt și uleiul rămas într-o tigaie mare, apoi răsturnați ciupercile cu mult condiment. Se prăjește până devine auriu și se înmoaie, apoi se înclină într-un castron.
Adăugați stocul în tigaia cu ciuperci, apoi reduceți cu două treimi. Sfat în ciuperci și balsamic, apoi adăugați untul rămas și lăsați-l să se topească. Sfat în orice sucuri de carne, apoi sezon la gust și păstrați cald. Feliați gros carnea de vită și lingurați peste sos.
Se servește cu piure și spanac.