Carne De Vită Aromată Cu Vin
Carnea de vită aromată cu vin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.71 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 67g de proteine, 46G de grăsime, și un total de 722 calorii. Această rețetă servește 8. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, șalotă, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma vinul alb, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Carne De Vită Fiartă În Vin Roșu, Carne de vită fiartă în vin roșu, și Piept De Vită Fiert Cu Vin Roșu.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 30
Într-o caserolă mare din fontă emailată, topiți untul în uleiul de măsline.
Adăugați carnea în loturi și rumeniți-o la foc moderat, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Transferați carnea pe măsură ce este rumenită într-un platou și condimentați-o imediat generos cu sare și piper.
Adăugați 1/2 cană de vin în caserolă și folosiți o spatulă metalică pentru a răzui orice bucăți rumenite de jos. Întoarceți toată carnea în caserolă și adăugați șalotele, morcovii, ceapa, pachetul de ierburi, anasonul stelat, boabele de piper și vinul rămas. Acoperiți cu o foaie de hârtie de ceară unsă cu unt și un capac și aduceți vinul la fierbere.
Transferați caserola la cuptor și fierbeți carnea de vită timp de aproximativ 3 ore, sau până când este foarte fragedă.
Scoateți din cuptor și transferați carnea într-un platou. Strecurați sucurile de gătit, apăsând pe solide; aruncați solidele.
Clătiți caserola și readuceți sucurile de gătit la ea. Îndepărtați grăsimea. Fierbeți sucurile de gătit la foc moderat până când se reduc cu aproximativ o treime, aproximativ 10 minute. Întoarceți carnea în caserolă și fierbeți la foc mic până se încălzește, aproximativ 10 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Serviți carnea cu sucurile de gătit în farfurii cu margini.