Carne De Vită Agitată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați să scuturați carnea de vită. Pentru $ 4.85 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 580 calorii, 24g de proteine, și 46G de grăsime fiecare. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână sos de soia, căței de usturoi, filet mignon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Carne De Vită Agitată, Lotus Agitare Carne De Vită, și Bo Luc Lac-Vietnameză Tremura Carne De Vită.
Instrucțiuni
Într-un castron, aruncați carnea cu 1/2 lingură de zahăr, 1 lingură de ulei și 1 linguriță fiecare de sare și piper.
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 1 oră.
Într-un castron mic, bateți restul de 3 linguri de zahăr cu sosul de soia, sosul de pește, oțetul și vinul de orez, dacă utilizați.
Încălziți o tigaie mare până când este foarte fierbinte.
Adăugați restul de 1/3 cană de ulei și încălziți până la fumat.
Adăugați carnea și gătiți la foc mare netulburat timp de 1 minut, până se rumenesc. Întoarceți carnea și gătiți timp de 1 minut mai mult. Înclinați tigaia și lingura de pe toate, cu excepția a 1 lingură de ulei. Împrăștiați ceapa, ceapa și usturoiul peste carne și gătiți timp de 30 de secunde. Se amestecă amestecul de soia și se adaugă în tigaie, agitând pentru a acoperi carnea; se aduce la fierbere.
Adăugați untul și agitați tigaia până se topește.
Tapetați un platou cu năsturel și turnați deasupra carnea de vită și legumele agitate.
Se servește cu pene de var.