Carne de porc și pere
Carnea de porc și perele sunt un fără gluten și primar felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $2.55 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 282 calorii. Această rețetă din rețetele mele necesită vin, sare, boabe de piper măcinate grosier și salvie. Pentru a consuma vinul alb, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 49%, care este solid. Rețete similare includ Pâine prăjită Roquefort cu pere piperate, Salată Bibb cu pere piperate și nuci confiate, și Pitas De Porc Piperat.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Presărați carnea de porc cu piper și 1/4 linguriță sare.
Adăugați carne de porc în tigaie; gatiti 4 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Scoateți carnea de porc din tigaie; acoperiți și păstrați la cald.
Adăugați untul și prazul în tigaie; saut 2 minute sau până când prazul este fraged.
Adăugați pere. Reduceți căldura la mediu; gatiti aproximativ 2 minute, amestecand usor.
Adăugați bulion, vin, coniac, salvie tocată și restul de 1/4 linguriță sare; aduceți la fierbere. Gatiti pana cand sosul este usor ingrosat (aproximativ 2 minute). Sos de lingură peste carne de porc.
Garnisiți cu frunze de salvie, dacă doriți.