Carne de porc și mazăre
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Pork 'n' Pea Stir Fry. O porție conține 717 calorii , 29 g de proteine și 32 g de grăsimi . Pentru 2,4 USD per porție , această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Taste of Home necesită bulion de vită, orez, orez și amidon de porumb. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . Cu un scor de 59% , acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: Prăjitul de porc cu ananas , Prăjitul de porc feliat cu ghimbir tânăr și ceapă de primăvară - Prezentat în grup și Karela Fry/Bittergourd Fry .
Instrucțiuni
Într-un 2-qt. vas potrivit pentru microunde, încălziți uleiul la 70% putere timp de 1-1/2 minute.
Adăugați carnea de porc, sosul de soia și pudra de usturoi; arunca pentru a acoperi. Se acopera si se da la microunde la foc mare timp de 5-6 minute sau pana cand carnea nu mai este roz.
Se amestecă mazărea și ceapa. Acoperiți și puneți la microunde la 70% putere timp de 2-1/4 minute.
Combinați amidonul de porumb și bulionul până la omogenizare; se amestecă treptat în amestecul de porc. Acoperiți și puneți la microunde la foc mare timp de 1-1/2 minute; se amestecă. Acoperiți și puneți la microunde încă 3-4 minute sau până se îngroașă, amestecând în fiecare minut.
Serviți cu orez dacă doriți.