Carne de porc și Chorizo Kebab
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați kebab-urile de porc și Chorizo. Această rețetă servește 10 și costă 3,91 USD pe porție. O porție conține 402 calorii, 29G de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de cârnați chorizo, frunze de dafin, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Încercați Kebaburi de Monkfish și Chorizo, Kebab De Porc La Grătar, și Carne de porc și ananas Kebab pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Infilați mai întâi 3 ingrediente și frunze de dafin, dacă doriți, pe frigarui de 10 (12 inci).
Se pune într-un recipient puțin adânc; se toarnă marinată de vin alb peste kebaburi. Acoperiți și răciți 4 până la 8 ore, întorcându-vă ocazional.
Scoateți kebab-urile din marinată, aruncând marinada.
Așezați kebab-urile pe grătarul uns. Grătar la foc mare (450 până la 60
timp de 10 până la 12 minute sau până când carnea de porc ajunge la 15
(Carnea de porc va fi ușor roz.)