Carne de porc și Chorizo Kebab

Carne de porc și Chorizo Kebab
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați kebab-urile de porc și Chorizo. Această rețetă servește 10 și costă 3,91 USD pe porție. O porție conține 402 calorii, 29G de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de cârnați chorizo, frunze de dafin, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Încercați Kebaburi de Monkfish și Chorizo, Kebab De Porc La Grătar, și Carne de porc și ananas Kebab pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Infilați mai întâi 3 ingrediente și frunze de dafin, dacă doriți, pe frigarui de 10 (12 inci).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
2
Se pune într-un recipient puțin adânc; se toarnă marinată de vin alb peste kebaburi. Acoperiți și răciți 4 până la 8 ore, întorcându-vă ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin AlbVin Alb
MarinadaMarinada
3
Scoateți kebab-urile din marinată, aruncând marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
4
Așezați kebab-urile pe grătarul uns. Grătar la foc mare (450 până la 60
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
timp de 10 până la 12 minute sau până când carnea de porc ajunge la 15
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
6
(Carnea de porc va fi ușor roz.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții10
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista