Carne de porc și cartofi de vară
Dacă aveți aproximativ 1 oră și 30 de minute pentru a petrece în bucătărie, carnea de porc și cartofii de vară ar putea fi un minunat fără gluten, fără lactate și întreg 30 rețetă pentru a încerca. O porție conține 377 calorii, 34G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $3.37 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 51 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați cotlete de porc, roșii coapte cu viță de vie, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Cu o lingură scor de 93%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Cartofi saut de vară, Cartofi întregi la cuptor cu legume de vară, și Cartofi și dovlecei de vară cu sos de mentă neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la ventilator 180C / convențional 200C / gaz
Spălați cartofii, dar nu vă deranjați să le curățați.
Tăiați în felii groase, apoi gătiți în apă clocotită timp de 6-8 minute până aproape fragede; se scurge. Feliați roșiile la aceeași grosime. Se toacă usturoiul, apoi se dezbracă rozmarinul de pe tulpini și se toacă frunzele destul de fin.
Stropiți puțin ulei de măsline în baza unui vas superficial rezistent la cuptor suficient de larg pentru a lua cotletele într-un singur strat. Aranjați rânduri de cartofi și roșii peste vas, condimentând cu sare și piper în timp ce mergeți și presărând cu jumătate de rozmarin și tot usturoiul.
Stropiți încă câteva linguri de ulei de măsline peste legume și coaceți timp de 15 minute, apoi așezați carnea de porc deasupra, condimentați și presărați cu rozmarinul rămas. Reveniți la cuptor pentru 35-45 de minute, până când carnea de porc și cartofii sunt fragede.