Carne de porc și cartofi

Carne de porc și cartofi
Carnea de porc și cartofii este un fel principal care servește 5. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 481 calorii, 43G de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Pentru $2.55 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 23 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de apă, cartofi, cotlet de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este super. Friptură de porc și cartofi, Carne de porc cu cartofi dulci, și Carne de porc cu fenicul și cartofi sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare amestecați supa de pui și supa de ciuperci cu apă; bateți bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SupăSupă
Pui întregPui întreg
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Așezați Cotletele de porc într-un vas mare de copt. Aranjați cartofii deasupra, apoi turnați amestecul de supă peste întregul vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
CartofiCartofi
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Coaceți neacoperit timp de 60 de minute sau până când cartofii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În1 h, 15 m.
Porții5
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista