Carne de porc și ananas Kebab

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați kebab-urile de porc și ananas. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 185 calorii. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, zahăr brun, ananas și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sucul de portocale, puteți urma acest fel principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Rețetă De Kebab De Porc Și Ananas, Kebab de porc cu ananas (nu este necesar grătar), și Kebab de porc Pacific cu orez ananas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați grăsimea din carne de porc și tăiați carnea de porc în cuburi de 8 (1 inch).
Combinați zahărul brun și următoarele 7 ingrediente (zahăr brun prin frunze de dafin) într-o pungă mare de plastic cu fermoar; adăugați cuburile de porc. Sigilați punga și marinați-o la frigider timp de 1 oră, întorcând punga ocazional. (Pentru a împiedica textura cărnii de porc să devină moale, marinați-o nu mai mult de 1 oră.)
Scoateți carnea de porc din pungă, rezervând marinada. Aruncați frunza de dafin. Filetați 4 cuburi de porc, 4 cuburi de ananas și 4 bucăți de ardei gras alternativ pe fiecare dintre frigarui de 2 (10 inci).
Așezați kebab-urile pe grătarul acoperit cu spray de gătit și gătiți 14 minute sau până când ați terminat, întorcând și ungând frecvent cu marinată rezervată.
Notă: ananasul conservat poate fi înlocuit cu proaspăt.
Scurgeți 1 (8 uncii) bucăți de ananas neîndulcite, rezervând 16 bucăți.