Carne de porc în sos de muștar
Carnea de porc în sos de muștar ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 55g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 632 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 3,13 USD pe porție. Dacă aveți tarhon, unt, tăiței și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Carne de porc frecată cu muștar cu sos de mure-muștar și cartofi prăjiți la cuptor, Carne de porc cu sos de muștar, și Filet De Porc Cu Sos De Muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, cotlet de porc maro pe ambele părți în unt. Se condimentează cu sare și piper.
Se adaugă muștarul, ceapa și tarhonul; se acoperă și se fierbe timp de 4-6 minute sau până când un termometru citește 145.
Așezați tăiței pe un platou de servire. Aranjați carnea de porc peste tăiței; păstrați cald.
Adăugați smântână și sos de rumenire, dacă doriți, în tigaie; încălziți (nu fierbeți).
Se servește cu carne de porc și tăiței.