Carne De Porc Trasă Cu Aragaz Lent
Slow Cooker Pulled Pork ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 365 calorii, 28G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sos de grătar, chifle de hamburger, filet de porc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 10 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 57%, care este solid. Rețete similare includ Slow Cooker bere Tras de porc & BBQ tras sandwich-uri de porc, Carne de porc la BlogHer Food 2013 + uimitor de ușor aragaz lent tras carne de porc, și Carne De Porc Trasă Cu Aragaz Lent.
Instrucțiuni
Așezați filetul de porc într-un aragaz lent; se toarnă berea rădăcină peste carne. Acoperiți și gătiți la foc mic până când este bine gătit și carnea de porc se toacă ușor, 6 până la 7 ore. Notă: durata reală de timp poate varia în funcție de aragazul lent individual.
Se scurge bine. Se amestecă sosul de grătar.
Serviți peste chifle de hamburger.