Carne de porc sărată cu ceapă, stafide și compot de usturoi

Carne de porc sărată cu ceapă, stafide și compot de usturoi
Carne de porc sărată cu ceapă, stafide și compot de usturoi este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 52G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 399 calorii. Pentru $3.04 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, semințe de coriandru, salvie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Încercați Carne de porc sărată cu Salsif caramelizat, Muschi De Porc Prăjit Cu Saramură De Arțar, și Muschi de porc cu ghimbir și cimbru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 7 ingrediente într-o oală mare și grea. Se aduce la foc mic la foc mediu, amestecând pentru a dizolva sarea și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se ia de pe foc. Se răcește la temperatura camerei.
3
Transferați saramura într-un castron foarte mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SaramurăSaramură
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați carne de porc (greutate carne de porc cu farfurie pentru a păstra sub suprafață). Capac; frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
5
Scurgeți carnea de porc. Întoarceți carnea de porc în castron; acoperiți cu apă (greutate carne de porc cu farfurie). Înmuiați la temperatura camerei 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Poziționați rack-ul în treimea superioară a cuptorului și preîncălziți la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Scurgeți carnea de porc. Se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
8
Transferați în setul de rafturi într-o tigaie mare de prăjire. Frecați carnea de porc peste tot cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Ulei De GătitUlei De Gătit
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
9
Se presară cu ierburi proaspete, apăsând pentru a adera.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ierburi ProaspeteIerburi Proaspete
10
Se presară cu piper. Prăjiți până când termometrul introdus în centrul cărnii de porc înregistrează 150 F, aproximativ 1 oră 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
11
Transferați carnea de porc pe scândură; cort cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
12
Lăsați să stea 10 minute.
13
Tăiați carnea de porc în felii groase de 1/4 până la 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
14
Se servește cu compot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CompotCompot
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate39
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista