Carne de porc sărată cu ceapă, stafide și compot de usturoi

Carne de porc sărată cu ceapă, stafide și compot de usturoi este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 52G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 399 calorii. Pentru $3.04 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, semințe de coriandru, salvie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Încercați Carne de porc sărată cu Salsif caramelizat, Muschi De Porc Prăjit Cu Saramură De Arțar, și Muschi de porc cu ghimbir și cimbru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 7 ingrediente într-o oală mare și grea. Se aduce la foc mic la foc mediu, amestecând pentru a dizolva sarea și zahărul.
Se ia de pe foc. Se răcește la temperatura camerei.
Transferați saramura într-un castron foarte mare.
Adăugați carne de porc (greutate carne de porc cu farfurie pentru a păstra sub suprafață). Capac; frigider peste noapte.
Scurgeți carnea de porc. Întoarceți carnea de porc în castron; acoperiți cu apă (greutate carne de porc cu farfurie). Înmuiați la temperatura camerei 2 ore.
Poziționați rack-ul în treimea superioară a cuptorului și preîncălziți la 350 F.
Scurgeți carnea de porc. Se usucă.
Transferați în setul de rafturi într-o tigaie mare de prăjire. Frecați carnea de porc peste tot cu ulei.
Se presară cu ierburi proaspete, apăsând pentru a adera.
Se presară cu piper. Prăjiți până când termometrul introdus în centrul cărnii de porc înregistrează 150 F, aproximativ 1 oră 40 de minute.
Transferați carnea de porc pe scândură; cort cu folie.
Lăsați să stea 10 minute.
Tăiați carnea de porc în felii groase de 1/4 până la 1/2 inch.