Carne De Porc Stroganoff
Porc Stroganoff ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 437 calorii, 32g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.09 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de filet de porc, tăiței de ou, ceapă subțire și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Carne De Porc Stroganoff, Carne De Porc Stroganoff, și Carne de porc stroganoff pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie grea mare la foc mare.
Presărați 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper peste carne de porc, aruncând pentru a acoperi.
Adăugați carnea de porc în tigaie; gătiți 4 minute sau până se rumenesc, amestecând ocazional.
Scoateți carnea de porc din tigaie. Reduceți căldura la mediu-mare.
Adăugați ceapa în tigaie; gătiți 2 minute, amestecând frecvent.
Adăugați ciuperci; gatiti 6 minute sau pana cand ciupercile elibereaza umezeala, amestecand ocazional.
Adăugați vin; fierbeți până când vinul este redus la jumătate (aproximativ 7 minute). Reduceți căldura la mediu-scăzut.
Combinați smântâna și muștarul într-un bol mic, amestecând cu un bici. Amestecați amestecul de smântână în amestecul de vin; adăugați carne de porc și restul de 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper. Gatiti 3 minute sau pana se incalzeste; amestecați sucul.