Carne de porc siciliană la grătar cu piersici la grătar Agrodolce

Carne de porc siciliană la grătar cu piersici la grătar Agrodolce
Carnea de porc la grătar siciliană cu piersici la grătar Agrodolce este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 5,45 USD pe porție. O porție conține 770 calorii, 85g de proteine, și 30g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, boabe de piper, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până piersici ai putea urma acest curs principal cu Ușor Ca Placinta Piersici ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet de porc la grătar cu piersici Jack Daniels, Cotlete de porc la grătar cu piersici la grătar cu Bourbon, și Cotlet de porc la grătar cu piersici balsamice picante la grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: 2 căni de așchii de lemn de pecan, înmuiate în apă timp de 2 ore; crengute de rozmarin înmuiate sau frunze de salvie, opțional
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3
Legați coapsa cu sfoară de bucătărie la intervale de 1 inch și adăugați la saramura de miere-rozmarin într-un recipient mare. Puneți carnea de porc în frigider timp de cel puțin 4 ore și până la 12 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
4
Scoateți din saramură, clătiți sub apă rece și uscați cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
5
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 1 oră înainte de grătar.
6
Pregătiți cărbunele într-un demaror de coș (permițând cărbunelui să ardă până când tot cărbunele este acoperit cu un strat subțire de cenușă cenușie) și adăugați la grătar, creând un foc pe două niveluri prin răspândirea cărbunilor peste jumătate din fundul grătarului, îngrămădindu-le într-o movilă cu 3 Brichete înălțime, lăsând cealaltă jumătate fără cărbuni.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
7
Întindeți așchii de lemn înmuiați uniform deasupra și crengile de rozmarin sau frunzele de salvie, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
8
Puneți grătarul de gătit în poziție și deschideți orificiile de aerisire ale capacului grătarului la jumătate.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
9
Lăsați grătarul să se încălzească timp de 5 minute. Folosiți o perie de grătar pentru a răzui grătarul de gătit curat.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
10
Ungeți întreaga coapse cu uleiul de măsline și presărați cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
11
Așezați carnea de porc pe partea opusă a cărbunilor, dar aproape de foc. Acoperiți cu capacul și rotiți capacul astfel încât orificiile de aerisire să fie opuse focului pentru a trage fum prin grătar. Folosiți un termometru pentru grătar și asigurați-vă că căldura din interiorul grătarului este la 400 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
12
Grătați carnea de porc, acoperită, până când un termometru citit instantaneu introdus în cea mai groasă parte a cărnii de porc înregistrează aproximativ 135 de grade F. Acest lucru va dura între 30 și 45 de minute, în funcție de grosimea coapsei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
13
Transferați coapsa pe o tăietură, cortați ușor cu folie și lăsați să se odihnească 15 minute înainte de a tăia în felii groase.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Creveți SotațiCreveți Sotați
14
Serviți cu piersicile la grătar Agrodolce și stropiți o parte din glazura redusă de piersici peste carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
15
Aduceți 6 căni de apă la fiert într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
16
Adăugați bulionul, sarea, mierea, zahărul, boabele de piper, rozmarinul și usturoiul, amestecând pentru a dizolva sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
17
Se scoate de pe foc și se adaugă cuburile de gheață pentru a se răci rapid la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gummy Salvatori De ViațăGummy Salvatori De Viață
18
Aduceți oțetul, mierea, nectarul și puțină sare și piper la foc mic într-o tigaie mare cu fața înaltă, la foc mediu. Gatiti pana cand lichidul este redus la o consistenta siropoasa, aproximativ 15-20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
NectarNectar
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
19
Scoateți din căldură.
20
Ungeți partea tăiată a piersicilor cu uleiul de canola, condimentați cu sare și piper și așezați partea tăiată în jos pe grătar la foc mediu-mare. Grătați până se rumenesc ușor, 2 până la 3 minute. Flip, gatiti 1-2 minute, apoi perie cu glazura si gatiti un minut sau cam asa ceva. Piersicile ar trebui să fie fragede, dar să-și păstreze forma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Ardei Chipotle, Tocat GrosierArdei Chipotle, Tocat Grosier
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
21
Transferați piersicile într-un platou și stropiți cu o parte din glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 40 m.
Porții6
Scor De Sănătate43
Revista