Carnea de porc rapidă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 444 calorii, 29G de proteine, și 18g de grăsime per portie. Această rețetă servește 2 și costă 2,17 USD pe porție. Această rețetă de la Kraft Recipes are 3 fani. Un amestec de amestec de supă de tăiței Ramen cu aromă de pui, mazăre de zahăr, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Pui Rapid & Broccoli Se Amestecă-Prăji, Rapid 10 Minute Creveți Teriyaki Se Amestecă-Prăji, și Rapid 15 Minute se amestecă-prăji de pui și legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți tigaia mare pulverizată cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați carne și ceapă; gatiti 3 min. sau până când carnea nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Adăugați mazăre, morcovi și ardei. Se amestecă în apă și dressing; se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De Calitate Superioară, Tăiată Cubulețe
Grăsime De Porc înapoi
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
4
Rupeți tăiței; adăugați la legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Rețetă De Pizzocheri
5
Adăugați conținutul pachetului de aromă; se amestecă pentru a combina. Acoperiți; gătiți 2 min.
6
Se ia de pe foc; lăsați să stea 2 min. sau până când fidea se înmoaie.