Carne de porc prăjită și chutney de afine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați friptura de porc Herbed și chutney de afine. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă $ 2.09 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 315 calorii. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, suc de lămâie, ierburi de provence și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Rozmarin Usturoi Friptură De Pui Cu Pecan Afine Chutney, Friptură De Coaste De Porc Cu Ierburi, și Friptură De Coaste De Porc Cu Ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Într-un castron mediu, combinați toate ingredientele chutney și amestecați bine. Se acoperă și se lasă deoparte până se pregătește să se servească.
Serviți chutney peste friptura de porc.
Într-un castron mic, amestecați împreună ierburi de Provence, praf de ceapă, zahăr brun deschis, ulei de măsline, suc de lămâie și usturoi.
Așezați friptura de porc într-o tigaie de prăjire superficială sau un vas de copt. Se condimentează cu sare și piper și apoi se freacă cu amestecul de plante medicinale.
Puneți friptura în cuptor și reduceți căldura la 350 de grade F. prăjiți timp de 30 de minute pe kilogram sau până când temperatura internă atinge 165 de grade F pe un termometru citit instantaneu. (Friptura va continua să gătească până la 170 de grade F din cuptor.)
Scoateți din cuptor, acoperiți cu folie și lăsați să se odihnească 10 minute înainte de feliere.