Carne de porc prăjită și chutney de afine

Carne de porc prăjită și chutney de afine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați friptura de porc Herbed și chutney de afine. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă $ 2.09 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 315 calorii. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, suc de lămâie, ierburi de provence și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Rozmarin Usturoi Friptură De Pui Cu Pecan Afine Chutney, Friptură De Coaste De Porc Cu Ierburi, și Friptură De Coaste De Porc Cu Ierburi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Într-un castron mediu, combinați toate ingredientele chutney și amestecați bine. Se acoperă și se lasă deoparte până se pregătește să se servească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Serviți chutney peste friptura de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
1
Într-un castron mic, amestecați împreună ierburi de Provence, praf de ceapă, zahăr brun deschis, ulei de măsline, suc de lămâie și usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate
Zahăr Brun DeschisZahăr Brun Deschis
Ceapa Alba Tocata (de La 1 Ceapa Mare Sau 2 Mici)Ceapa Alba Tocata (de La 1 Ceapa Mare Sau 2 Mici)
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Așezați friptura de porc într-o tigaie de prăjire superficială sau un vas de copt. Se condimentează cu sare și piper și apoi se freacă cu amestecul de plante medicinale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Friptură De PorcFriptură De Porc
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
3
Puneți friptura în cuptor și reduceți căldura la 350 de grade F. prăjiți timp de 30 de minute pe kilogram sau până când temperatura internă atinge 165 de grade F pe un termometru citit instantaneu. (Friptura va continua să gătească până la 170 de grade F din cuptor.)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Scoateți din cuptor, acoperiți cu folie și lăsați să se odihnească 10 minute înainte de feliere.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții8
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista