Carne De Porc Prăjită Pe Tot Parcursul Zilei, Chutney Picant De Mere, Piure De Cartofi Dulci Cu Citrice, Bietă Sotată

Carne De Porc Prăjită Pe Tot Parcursul Zilei, Chutney Picant De Mere, Piure De Cartofi Dulci Cu Citrice, Bietă Sotată
Carne de porc prăjită pe tot parcursul zilei, Chutney de mere picant, piure de cartofi dulci cu citrice, Bietă Sotată este un fără gluten și fără lactate garnitură. Pentru $7.18 pe portie, această rețetă acoperă 65% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1170 calorii, 78g de proteine, și 40g de grăsime. Această rețetă servește 4. 27 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de sirop de arțar chihlimbar, umăr de porc, morcovi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 45 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 97%, ceea ce este uimitor. Rețete similare includ Carne De Porc Prăjită Pe Tot Parcursul Zilei, Chutney Picant De Mere, Piure De Cartofi Dulci Cu Citrice, Bietă Sotată, Piure de cartofi dulci, cotlet de porc cu sos de cidru, mere Sotate și ceapă, și Friptură de porc cu piure de cartofi și sos.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
De la carnea de porc de 6 ore, gătiți-vă drumul pe parcursul zilei cu alimente confortabile gătite lent, fierte și fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
3
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Marcați partea de sus a fripturii într-un model încrucișat la aproximativ 3/4 inch distanță. Frecați sarea, piperul, feniculul și cimbru în pielea de porc și puneți carnea de porc într-o tigaie. Prăjiți aproximativ 30 de minute sau până când sunt crocante deasupra. Acoperiți bine carnea de porc cu folie și reduceți cuptorul la 325 grade F și prăjiți aproximativ 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FeniculFenicul
PiperPiper
CimbruCimbru
Carne De PorcCarne De Porc
SareSare
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
5
Scoateți carnea de porc din cuptor și puneți-o pe o tăietură. Scoateți cea mai mare parte a grăsimii din picături și adăugați ceapa, usturoiul, morcovii, țelina, frunzele de dafin, sarea și piperul în tigaie și amestecați pentru a combina. Puneți friptura deasupra legumelor și acoperiți din nou cu folie, prăjind încă 1 până la 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
LegumeLegume
MorcovMorcov
țelinățelină
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
PiperPiper
Carne De PorcCarne De Porc
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
TigaieTigaie
6
Între timp, începeți cu chutney-ul picant de mere și garniturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
MărMăr
1
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline extravirgin într-o oală la foc mediu până la mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra VirginUlei De Măsline Extra Virgin
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați ceapa, ardeii iute și ghimbirul în tigaie și gătiți să se înmoaie, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
GhimbirGhimbir
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați merele, zahărul brun închis, cimbru, sirop de arțar, oțet de cidru, suc de lămâie, puțină sare și nucșoară. Acoperiți și gătiți, amestecând ocazional, timp de 15 până la 20 de minute, până se formează un sos gros. Reglați condimentul și transferați-l într-un vas de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun închisZahăr Brun închis
Oțet De Cidru De MereOțet De Cidru De Mere
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Sirop De ArțarSirop De Arțar
CondimenteCondimente
MărMăr
NucșoarăNucșoară
SosSos
CimbruCimbru
SareSare
4
Pentru cartofii dulci: acoperiți cartofii dulci cu apă într-o oală la foc mediu-mare, aduceți la fierbere și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi DulciCartofi Dulci
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Scurgeți și reveniți la oala fierbinte. Puneți cartofii dulci cu coajă de portocală, bulion de pui, suc de lămâie, sare și piper. Păstrați cald până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi DulciCartofi Dulci
Stoc De PuiStoc De Pui
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
PiperPiper
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
1
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline extravirgin într-o tigaie mare la foc mediu, condimentați cu sare, piper și nucșoară și sotati până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Păstrați cald până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra VirginUlei De Măsline Extra Virgin
NucșoarăNucșoară
PiperPiper
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Scoateți friptura de porc pe o placă de sculptură și acoperiți-o cu folia de prăjire la cort. Îndepărtați din nou grăsimea, apoi puneți tigaia la foc mediu-mare pe plită. Deglazați tigaia cu bulion și vin și amestecați câteva minute cu o lingură de lemn pentru a răzui toate picăturile. Strecurați sosul și turnați-l într-un castron de servire sau într-o barcă cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
SosSos
SosSos
StocStoc
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Lingura De LemnLingura De Lemn
Gravy BoatGravy Boat
SobaSoba
BolBol
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Serviți carnea de porc cu chutney picant de mere, piure de cartofi dulci de citrice și bietă sotată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi DulciCartofi Dulci
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
MărMăr
Chard ElvețianChard Elvețian
Carne De PorcCarne De Porc

Ingrediente

5la 6 frunze proaspete de dafinla 6 frunze proaspete de dafin2kilogrameumăr de porc cu OSumăr de porc cu OS21 litru de lapte integral, la temperatura camereimorcovi, feliațimorcovi, feliați2(mequite, hickory sau arin)țelină, feliatățelină, feliată1lingura. otet de vin rosubuchet foarte mare chard roșu, stem și mărunțităbuchet foarte mare chard roșu, stem și mărunțită2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil(ficatul și gâtul îndepărtate)(ficatul și gâtul îndepărtate)4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil(ficatul și gâtul îndepărtate)(ficatul și gâtul îndepărtate)2Ardei Fresno chile, însămânțați și tocați măruntArdei Fresno chile, însămânțați și tocați mărunt591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil4 kg de cartofi rumeni întregi (aproximativ 8)4 kg de cartofi rumeni întregi (aproximativ 8)22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsley(Marea Britanie folosește coacăze)(Marea Britanie folosește coacăze)2Bucăți de caramele Heath Barpesmet, câteva pumnipesmet, câteva pumni1inchghimbir proaspăt, ras sau tocatghimbir proaspăt, ras sau tocat11 lingură de oregano uscatcimbru proaspăt tocatcimbru proaspăt tocat22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleycimbru proaspăt tocatcimbru proaspăt tocat61 litru de lapte integral, la temperatura camereiMere Braeburn sau Gala, decojite și tocateMere Braeburn sau Gala, decojite și tocate1capusturoi, cuișoare decojite și feliateusturoi, cuișoare decojite și feliate1Suc de lamaieSuc de lamaie4creveți și cu veneSare KosherSare Kosher4creveți și cu veneSare Kosher și piper negru proaspăt măcinatSare Kosher și piper negru proaspăt măcinat11 lingură de oregano uscatsuc proaspăt de lămâiesuc proaspăt de lămâie591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsirop de arțar chihlimbar închissirop de arțar chihlimbar închis4creveți și cu veneNucșoară proaspăt rasăNucșoară proaspăt rasă11 lingură de oregano uscatulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin21 litru de lapte integral, la temperatura camereiceapa, tocataceapa, tocata21 litru de lapte integral, la temperatura camereiceapă, feliatăceapă, feliată11 lingură de oregano uscatcoaja de portocalacoaja de portocala4creveți și cu veneSare de mare și piper negru proaspăt măcinatSare de mare și piper negru proaspăt măcinat4maricartofi dulci, decojiți și feliațicartofi dulci, decojiți și feliați2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsani de fazan daca)sani de fazan daca)
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista