Carne De Porc Prăjită Pe Tot Parcursul Zilei, Chutney Picant De Mere, Piure De Cartofi Dulci Cu Citrice, Bietă Sotată
Carne de porc prăjită pe tot parcursul zilei, Chutney de mere picant, piure de cartofi dulci cu citrice, Bietă Sotată este un fără gluten și fără lactate garnitură. Pentru $7.18 pe portie, această rețetă acoperă 65% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1170 calorii, 78g de proteine, și 40g de grăsime. Această rețetă servește 4. 27 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de sirop de arțar chihlimbar, umăr de porc, morcovi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 45 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 97%, ceea ce este uimitor. Rețete similare includ Carne De Porc Prăjită Pe Tot Parcursul Zilei, Chutney Picant De Mere, Piure De Cartofi Dulci Cu Citrice, Bietă Sotată, Piure de cartofi dulci, cotlet de porc cu sos de cidru, mere Sotate și ceapă, și Friptură de porc cu piure de cartofi și sos.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
De la carnea de porc de 6 ore, gătiți-vă drumul pe parcursul zilei cu alimente confortabile gătite lent, fierte și fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
3
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Marcați partea de sus a fripturii într-un model încrucișat la aproximativ 3/4 inch distanță. Frecați sarea, piperul, feniculul și cimbru în pielea de porc și puneți carnea de porc într-o tigaie. Prăjiți aproximativ 30 de minute sau până când sunt crocante deasupra. Acoperiți bine carnea de porc cu folie și reduceți cuptorul la 325 grade F și prăjiți aproximativ 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fenicul
Piper
Cimbru
Carne De Porc
Sare
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
Folie De Aluminiu
Cuptor
5
Scoateți carnea de porc din cuptor și puneți-o pe o tăietură. Scoateți cea mai mare parte a grăsimii din picături și adăugați ceapa, usturoiul, morcovii, țelina, frunzele de dafin, sarea și piperul în tigaie și amestecați pentru a combina. Puneți friptura deasupra legumelor și acoperiți din nou cu folie, prăjind încă 1 până la 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Legume
Morcov
țelină
Usturoi
Ceapă
Piper
Carne De Porc
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Folie De Aluminiu
Cuptor
Tigaie
6
Între timp, începeți cu chutney-ul picant de mere și garniturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
Măr
1
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline extravirgin într-o oală la foc mediu până la mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra Virgin
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați ceapa, ardeii iute și ghimbirul în tigaie și gătiți să se înmoaie, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Ghimbir
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați merele, zahărul brun închis, cimbru, sirop de arțar, oțet de cidru, suc de lămâie, puțină sare și nucșoară. Acoperiți și gătiți, amestecând ocazional, timp de 15 până la 20 de minute, până se formează un sos gros. Reglați condimentul și transferați-l într-un vas de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun închis
Oțet De Cidru De Mere
Suc De Lămâie
Sirop De Arțar
Condimente
Măr
Nucșoară
Sos
Cimbru
Sare
4
Pentru cartofii dulci: acoperiți cartofii dulci cu apă într-o oală la foc mediu-mare, aduceți la fierbere și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Dulci
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Scurgeți și reveniți la oala fierbinte. Puneți cartofii dulci cu coajă de portocală, bulion de pui, suc de lămâie, sare și piper. Păstrați cald până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Dulci
Stoc De Pui
Suc De Lămâie
Coaja De Portocala
Piper
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
1
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline extravirgin într-o tigaie mare la foc mediu, condimentați cu sare, piper și nucșoară și sotati până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Păstrați cald până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra Virgin
Nucșoară
Piper
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Scoateți friptura de porc pe o placă de sculptură și acoperiți-o cu folia de prăjire la cort. Îndepărtați din nou grăsimea, apoi puneți tigaia la foc mediu-mare pe plită. Deglazați tigaia cu bulion și vin și amestecați câteva minute cu o lingură de lemn pentru a răzui toate picăturile. Strecurați sosul și turnați-l într-un castron de servire sau într-o barcă cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Porc
Sos
Sos
Stoc
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
Lingura De Lemn
Gravy Boat
Soba
Bol
Folie De Aluminiu
3
Serviți carnea de porc cu chutney picant de mere, piure de cartofi dulci de citrice și bietă sotată.