Carne de porc prăjită cu aragaz lent cu fructe
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de porc prăjită cu fructe. O porție conține 392 calorii, 62g de proteine, și 11g de grăsime. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 8 și costă $3.36 pe portie. Un amestec de ceapă, scorțișoară măcinată, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este remarcabil. Încercați Friptură De Porc Umplută Cu Fructe Cu Aragaz Lent, Friptură De Oală De Porc Cu Aragaz Lent, și Friptură De Porc Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați ceapa în aragazul lent de 4 până la 5 litri.
Așezați carnea de porc pe ceapă; deasupra cu fructe.
Se amestecă ingredientele rămase; se toarnă peste fructe.
Acoperiți și gătiți la foc mic 7 până la 9 ore sau până când carnea de porc este fragedă.
Serviți amestecul de fructe peste carne de porc. Notă: Această rețetă a fost testată în aragazuri lente cu elemente de încălzire în partea laterală și inferioară a aragazului, nu în aragazuri care stau doar pe o bază încălzită. Pentru aragazele lente cu doar o bază încălzită, urmați instrucțiunile producătorului pentru stratificarea ingredientelor și alegerea unei temperaturi.