Carne de porc picantă și caju cu mazăre de zăpadă și ardei roșu

Carnea de porc picantă și caju se prăjește cu mazăre de zăpadă și piper roșu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,39 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 32g de grăsime, și un total de 479 calorii. Dacă aveți la îndemână ardei gras, mazăre de zăpadă, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma caju prăjit, puteți urma acest fel principal cu Banana Cajeta Caju Gelato ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare sunt Tofu picant prăjit cu sos de arahide cu mazăre de zăpadă și ciuperci, Carne de porc prăjită, mazăre de zăpadă și tăiței de orez, și 15 minute se amestecă carne de porc prăjită, mazăre și nuci de caju.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună Sherry, amidon de porumb și 1 lingură de sos de soia, apoi se amestecă uleiul de susan.
Adăugați carnea de porc, amestecând pentru a acoperi bine și lăsați să stea 10 minute.
Se amestecă împreună zahărul și restul de 2 linguri de sos de soia.
Încălziți un wok sau o tigaie mare antiaderentă la foc mare până când o perlă de apă căzută pe suprafața de gătit se evaporă imediat.
Adăugați 1 1/2 linguri de ulei de arahide, wok învârtit pentru a acoperi uniform, apoi amestecați 1 linguriță de ghimbir, 1 linguriță de usturoi și 1/4 linguriță de fulgi de piper până când sunt parfumate, aproximativ 5 secunde.
Adăugați ardeiul gras și amestecați 2 minute.
Adăugați mazăre de zăpadă și caju și amestecați până când mazărea de zăpadă este crocantă, 1 până la 2 minute.
Transferați legumele într-un castron.
Încălziți 1 1/2 linguri de ulei de arahide în wok până la fumat, apoi amestecați ghimbirul rămas, usturoiul și fulgii de piper până când sunt parfumați, aproximativ 5 secunde.
Adăugați carnea de porc și amestecați, separând fâșiile, până se rumenesc și abia fierte, 2 până la 3 minute.
Adăugați legume și sos de soia îndulcit, apoi amestecați până când legumele sunt doar încălzite, încă aproximativ 1 minut.