Carne De Porc Pernil Cu Aragaz Lent

Slow Cooker Pernil porc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 3 porții cu 774 calorii, 103G de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru $5.99 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 20 de minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin, ulei de măsline, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma varul, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este remarcabil. Încercați Pernil slab gătit lent (Carne de porc din puerto Rico), Sunday Slow Cooker: Carne De Porc Simplă Cu Aragaz Lent, și Carne De Porc Prăjită Cu Usturoi (Pernil) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați usturoiul, ceapa, oregano, chimenul, ardeiul iute, sarea și piperul într-un blender.
Se toarnă uleiul de măsline și oțetul. Puree până se omogenizează.
Răspândiți acest amestec peste coapsa de porc și puneți-l într-un aragaz lent.
Gatiti la foc mic pana cand carnea de porc este frageda cu furculita, 6 pana la 8 ore. Când este gata, tăiați carnea de porc în bucăți sau mărunțiți; garnisiți cu pene de var pentru a servi.