Carne De Porc Pernil Cu Aragaz Lent

Carne De Porc Pernil Cu Aragaz Lent
Slow Cooker Pernil porc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 3 porții cu 774 calorii, 103G de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru $5.99 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 20 de minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin, ulei de măsline, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma varul, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este remarcabil. Încercați Pernil slab gătit lent (Carne de porc din puerto Rico), Sunday Slow Cooker: Carne De Porc Simplă Cu Aragaz Lent, și Carne De Porc Prăjită Cu Usturoi (Pernil) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați usturoiul, ceapa, oregano, chimenul, ardeiul iute, sarea și piperul într-un blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
UsturoiUsturoi
PiperPiper
ChimenChimen
CeapăCeapă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se toarnă uleiul de măsline și oțetul. Puree până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
OțetOțet
3
Răspândiți acest amestec peste coapsa de porc și puneți-l într-un aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
4
Gatiti la foc mic pana cand carnea de porc este frageda cu furculita, 6 pana la 8 ore. Când este gata, tăiați carnea de porc în bucăți sau mărunțiți; garnisiți cu pene de var pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
Carne De PorcCarne De Porc
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 20 m.
Porții3
Scor De Sănătate67
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista