Carne de porc parfumată și orez cu o singură oală
Carne de porc parfumată și orez one-pot este un fel principal care servește 4. O porție conține 472 calorii, 17g de proteine, și 27G de grăsime. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați cârnați, coriandru, orez și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la BBC Good Food are 250 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Orez Parfumat De Caise, Linte roșie parfumată cu orez, și Pilaf De Orez Cu Iasomie Parfumată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Împărțiți cojile de cârnați, stoarceți carnea, apoi rotiți-o în chiftele mici de dimensiunea unei măsline mari.
Încălziți uleiul într-o cratiță mare antiaderentă, apoi rumeniți bine chiftelele pe toate părțile până când sunt fierte, poate fi necesar să faceți acest lucru în loturi. Pune chiftelele deoparte.
Adăugați ceapa și usturoiul în tigaie. Se înmoaie timp de 5 minute, se amestecă condimentele și orezul, apoi se gătește încă un minut.
Se toarnă bulionul și roșiile. Aduceți la foc mic, răzuind orice bucăți de cârnați din partea de jos a tigaiei. Se fierbe timp de 10 minute până când orezul este doar gătit, apoi se amestecă chiftelele cu niște condimente. Se toarnă în boluri, se împrăștie cu coriandru și se servește cu pâine crustă.