Carne De Porc Milanese
Carnea de porc Milanese ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 359 calorii, 16g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare și piper kosher, pâine sandwich, cotlete groase de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Încercați Carne De Porc Milanese, Carne De Porc Milanese, și Carne De Porc Milanese pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Condimentează Cotletele de porc peste tot cu sare și piper. Pulsează pâinea într-un robot de bucătărie pentru a face firimituri grosiere (ar trebui să ai aproximativ 3 căni).
Transferați pesmetul într-un vas de copt superficial și aruncați cu brânza, pătrunjelul și rozmarinul.
Bateți ouăle într-un castron puțin adânc.
Puneți făina într-un alt castron puțin adânc. Dragați fiecare cotlet în făină, apoi înmuiați ouăle bătute și înveliți în amestecul de pesmet, apăsând astfel încât acoperirea să se lipească.
Încălziți uleiul de măsline de 1/4 inch într-o tigaie mare la foc mediu. Lucrând în loturi, gătiți Cotletele de porc până se rumenesc și fierte, 2 până la 4 minute pe fiecare parte.
Transferați pe o placă căptușită cu prosop de hârtie pentru a se scurge.
Aruncați rucola și roșiile într-un bol cu 1 lingură de ulei de măsline și sare și piper după gust. Împărțiți Cotletele de porc între farfurii și condimentați cu sare.
Se servește cu salata de rucola și pene de lămâie.
Fotografie de Antonis Achilleos