Salsa de afine, Jicama și coriandru

Salsa de afine, Jicama și coriandru
Rețeta de afine, Jicama și Cilantro Salsan este gata în aproximativ 15 minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție conține 20 de calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 15 cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 15. Un amestec de coriandru, sare, suc de portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Salsa de afine cu coriandru și ardei iute, Salsa De Afine, Portocale Și Coriandru, și Jicaman și coriandru Dip pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună sucul de portocale, sucul de lămâie și zahărul într-un castron mic. Tăiați grosolan afine proaspete într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
AfineAfine
Suc De LămâieSuc De Lămâie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
BatetiBateti
BolBol
2
Combinați afine într-un castron mediu cu jicama, coriandru, chile și sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
JicamaJicama
Ardei IuteArdei Iute
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se amestecă cu sucuri; se răcește până este gata de servit.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista