Carne de porc mandarina

Carne de porc mandarina
Porc Mandarin durează aproximativ 30 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 241 de calorii, 22 g de proteine și 7 g de grăsimi. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă 1,45 USD per porție. Funcționează bine ca fel principal destul de ieftin. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Vă este adus de Taste of Home. Mergeți la magazin și luați boia, pimiento, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 44%, care este solid. Rețete similare sunt Salata de porc cu mandarină, Medalioane cu porc mandarin și friptura de porc cu mandarină.

Instrucțiuni

1
Combinați primele șase ingrediente într-o pungă mare de plastic resigilabilă; se adauga carnea de porc si se intoarce pentru a imbraca. Pungă sigilată; dați la frigider peste noapte, întorcând carnea de mai multe ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
2
Între timp, combinați ingredientele pentru sos într-un bol; acoperiți și răciți. Într-un alt castron, amestecați apa clocotită în muștar; se adauga sare si se amesteca pana se omogenizeaza. Acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei timp de 1 oră; frig.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Aruncați marinata din carne. Grătiți, acoperit, la foc mediu timp de 18-20 de minute sau până când un termometru pentru carne indică 160°-170°, întorcându-se ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Lăsați să stea 5 minute înainte de a tăia felii.
5
Serviți cu sos și muștar pentru înmuiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista