Carne de porc mandarina
Porc Mandarin durează aproximativ 30 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 241 de calorii, 22 g de proteine și 7 g de grăsimi. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă 1,45 USD per porție. Funcționează bine ca fel principal destul de ieftin. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Vă este adus de Taste of Home. Mergeți la magazin și luați boia, pimiento, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 44%, care este solid. Rețete similare sunt Salata de porc cu mandarină, Medalioane cu porc mandarin și friptura de porc cu mandarină.
Instrucțiuni
Combinați primele șase ingrediente într-o pungă mare de plastic resigilabilă; se adauga carnea de porc si se intoarce pentru a imbraca. Pungă sigilată; dați la frigider peste noapte, întorcând carnea de mai multe ori.
Între timp, combinați ingredientele pentru sos într-un bol; acoperiți și răciți. Într-un alt castron, amestecați apa clocotită în muștar; se adauga sare si se amesteca pana se omogenizeaza. Acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei timp de 1 oră; frig.
Aruncați marinata din carne. Grătiți, acoperit, la foc mediu timp de 18-20 de minute sau până când un termometru pentru carne indică 160°-170°, întorcându-se ocazional.
Lăsați să stea 5 minute înainte de a tăia felii.
Serviți cu sos și muștar pentru înmuiere.