Carne de porc lipicioasă
Carnea de porc lipicioasă ar putea fi doar fără gluten și fără lactate rețeta pe care ai căutat-o. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 180 de calorii. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână file de porc, sos de soia, buton de ghimbir rădăcină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 91 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, ceea ce e bine. Rețete similare sunt Carne de porc lipicioasă cu afine, Carne de porc cu burtă lipicioasă, și Carne de porc Thailandeză lipicioasă.
Instrucțiuni
Sfat toate ingredientele de marinadă într-un vas superficial și amestecați pentru a combina. Înveliți carnea de porc în marinată și, dacă aveți timp, lăsați 1 oră sau chiar mai bine peste noapte.
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz
Încălziți o tigaie rezistentă la cuptor și scoateți carnea de porc din marinată. Se rumenesc pe toate părțile, apoi se unge peste restul marinadei și se prăjește carnea de porc timp de 20 de minute până când este gătită până la capăt, ungând cu sucurile sale la fiecare 5 minute sau cam așa ceva.
Serviți carnea de porc feliată cu orez și verdeața preferată aburită.