Carne de porc Katsu cu orez lipicios

Carne de porc Katsu cu orez lipicios
Carnea de porc Katsu cu orez lipicios ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,38 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 605 calorii, 35g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. 195 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de pesmet panko, consumul de mere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este remarcabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Carne De Porc Lipicioasă Cu Tăiței De Orez, Shanghai Stil De Porc Zongzi (Găluște De Orez Lipicios), și Cum se gătește: orez lipicios aburit și carne de porc învelite în frunze de banană.

Instrucțiuni

1
Pentru a face sosul, încălziți uleiul într-o tigaie mare și adăugați ceapa, morcovul și merele. Acoperiți și gătiți ușor timp de 10 minute până se înmoaie, amestecând de câteva ori. Descoperiți tigaia, măriți focul, adăugați usturoiul și gătiți timp de 1 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Se amestecă pudra de curry și ghimbirul. Gatiti inca 1 min, apoi amestecati Rosia pura, miere, soia si faina de porumb. Se amestecă treptat bulionul și se fierbe timp de 5 minute până când legumele sunt complet moi și sosul s-a îngroșat. Blitz cu un blender sau într-un lichidator până se omogenizează, apoi condimentează după gust cu uleiul de susan, sare și piper. Sosul poate fi făcut cu până la 3 zile înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
În timp ce sosul se gătește, puneți carnea de porc între 2 foi de folie alimentară și bash cu un sucitor până când carnea are o grosime de aproximativ 1cm. Într-un castron puțin adânc, frecați firimiturile, turmericul și uleiul cu niște condimente. Bateți albușul cu o furculiță până se spumează puțin și pregătiți o tavă de copt antiaderentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
TurmericTurmeric
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Puneți orezul într-o cratiță cu 400 ml apă rece și un vârf de sare. Se aduce la fierbere, se acoperă, apoi se fierbe timp de 10 minute. Scoateți focul și lăsați-l deoparte până când este gata să serviți carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
5
Încălziți cuptorul la 220C / 200C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Înmuiați fiecare bucată de porc în ou, apoi firimiturile, presându-le pe suprafață înainte de a transfera carnea în tavă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
7
Coaceți carnea de porc timp de 10-15 minute sau până devine aurie și crocantă, întorcând o dată dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Se servește cu orezul și sosul katsu, garnisit cu coriandru, dacă se folosește, plus ghimbir murat, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir MuratGhimbir Murat
Sos KatsuSos Katsu
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista