Carnea de porc Katsu cu orez lipicios ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,38 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 605 calorii, 35g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. 195 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de pesmet panko, consumul de mere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este remarcabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Carne De Porc Lipicioasă Cu Tăiței De Orez, Shanghai Stil De Porc Zongzi (Găluște De Orez Lipicios), și Cum se gătește: orez lipicios aburit și carne de porc învelite în frunze de banană.
Instrucțiuni
1
Pentru a face sosul, încălziți uleiul într-o tigaie mare și adăugați ceapa, morcovul și merele. Acoperiți și gătiți ușor timp de 10 minute până se înmoaie, amestecând de câteva ori. Descoperiți tigaia, măriți focul, adăugați usturoiul și gătiți timp de 1 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Grăsime De Porc înapoi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Se amestecă pudra de curry și ghimbirul. Gatiti inca 1 min, apoi amestecati Rosia pura, miere, soia si faina de porumb. Se amestecă treptat bulionul și se fierbe timp de 5 minute până când legumele sunt complet moi și sosul s-a îngroșat. Blitz cu un blender sau într-un lichidator până se omogenizează, apoi condimentează după gust cu uleiul de susan, sare și piper. Sosul poate fi făcut cu până la 3 zile înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
Ciupiți Semințele De Susan Alb
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
În timp ce sosul se gătește, puneți carnea de porc între 2 foi de folie alimentară și bash cu un sucitor până când carnea are o grosime de aproximativ 1cm. Într-un castron puțin adânc, frecați firimiturile, turmericul și uleiul cu niște condimente. Bateți albușul cu o furculiță până se spumează puțin și pregătiți o tavă de copt antiaderentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Turmeric
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Puneți orezul într-o cratiță cu 400 ml apă rece și un vârf de sare. Se aduce la fierbere, se acoperă, apoi se fierbe timp de 10 minute. Scoateți focul și lăsați-l deoparte până când este gata să serviți carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Încălziți cuptorul la 220C / 200C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
6
Înmuiați fiecare bucată de porc în ou, apoi firimiturile, presându-le pe suprafață înainte de a transfera carnea în tavă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Fâșie De Coajă De Lămâie
Cum Ar Fi M&M's
7
Coaceți carnea de porc timp de 10-15 minute sau până devine aurie și crocantă, întorcând o dată dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
8
Se servește cu orezul și sosul katsu, garnisit cu coriandru, dacă se folosește, plus ghimbir murat, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir Murat
Sos Katsu
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper