Carnea de porc Katsu cu orez lipicios ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,38 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 605 calorii, 35g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. 195 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de pesmet panko, consumul de mere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este remarcabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Carne De Porc Lipicioasă Cu Tăiței De Orez, Shanghai Stil De Porc Zongzi (Găluște De Orez Lipicios), și Cum se gătește: orez lipicios aburit și carne de porc învelite în frunze de banană.
Instrucțiuni
1
Pentru a face sosul, încălziți uleiul într-o tigaie mare și adăugați ceapa, morcovul și merele. Acoperiți și gătiți ușor timp de 10 minute până se înmoaie, amestecând de câteva ori. Descoperiți tigaia, măriți focul, adăugați usturoiul și gătiți timp de 1 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Se amestecă pudra de curry și ghimbirul. Gatiti inca 1 min, apoi amestecati Rosia pura, miere, soia si faina de porumb. Se amestecă treptat bulionul și se fierbe timp de 5 minute până când legumele sunt complet moi și sosul s-a îngroșat. Blitz cu un blender sau într-un lichidator până se omogenizează, apoi condimentează după gust cu uleiul de susan, sare și piper. Sosul poate fi făcut cu până la 3 zile înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
Ciupiți Semințele De Susan Alb
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
În timp ce sosul se gătește, puneți carnea de porc între 2 foi de folie alimentară și bash cu un sucitor până când carnea are o grosime de aproximativ 1cm. Într-un castron puțin adânc, frecați firimiturile, turmericul și uleiul cu niște condimente. Bateți albușul cu o furculiță până se spumează puțin și pregătiți o tavă de copt antiaderentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Turmeric
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Puneți orezul într-o cratiță cu 400 ml apă rece și un vârf de sare. Se aduce la fierbere, se acoperă, apoi se fierbe timp de 10 minute. Scoateți focul și lăsați-l deoparte până când este gata să serviți carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
5
Încălziți cuptorul la 220C / 200C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
6
Înmuiați fiecare bucată de porc în ou, apoi firimiturile, presându-le pe suprafață înainte de a transfera carnea în tavă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
7
Coaceți carnea de porc timp de 10-15 minute sau până devine aurie și crocantă, întorcând o dată dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
8
Se servește cu orezul și sosul katsu, garnisit cu coriandru, dacă se folosește, plus ghimbir murat, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir Murat
Sos Katsu
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper