Carne de porc fiert în negru - - - Brasato di maiale Nero

Carne de porc fiert în negru - - - Brasato di maiale Nero
Carne de porc fiert în negru - - - Brasato di maiale Nero este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 8 porții. O porție conține 456 calorii, 54g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru $3.66 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 5 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, muschi de porc, frunze plate de pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Funcționează bine ca fel principal. 5 persoane au fost impresionate de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este extraordinar. Încercați Friptură de porc fiartă cu lapte și ierburi proaspete (Maiale al Latte ), Brasato al Barolo (carne de vită fiartă în vin), și Brasato al vino rosso (carne de vită fiartă în vin roșu) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Condimentați carnea de porc cu sarea, frecând-o în carne și așezați frunzele de salvie în jurul coapsei, fixate sub sfoară. Se lasă deoparte 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
2
Se toacă împreună pancetta, usturoiul și pătrunjelul pentru a forma un amestec omogen și neted. Într-o caserolă mare din fontă sau cuptor olandez, încălziți uleiul de măsline și adăugați pasta de porc, gătind până se topește în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
PătrunjelPătrunjel
UsturoiUsturoi
Carne MăcinatăCarne Măcinată
Carne De PorcCarne De Porc
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
3
Așezați carnea de porc în tigaie și rumeniți pe toate părțile, astfel încât să se formeze o crustă uniformă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați 1 cană de vin roșu și reduceți cu 3/
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin RoșuVin Roșu
5
Adăugați ceașca rămasă de vin și roșiile, acoperiți și aduceți la foc mic. Gatiti 2 ore, pana cand carnea este frageda cu furculita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
CarneCarne
VinVin
6
Scoateți carnea din caserolă, lăsați să se odihnească 15 minute și îndepărtați sfoara și frunzele de salvie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
CarneCarne
7
Se servește în felii groase de 1/3 inch.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate51
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista