Carne de porc fiert în negru - - - Brasato di maiale Nero

Carne de porc fiert în negru - - - Brasato di maiale Nero este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 8 porții. O porție conține 456 calorii, 54g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru $3.66 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 5 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, muschi de porc, frunze plate de pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Funcționează bine ca fel principal. 5 persoane au fost impresionate de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este extraordinar. Încercați Friptură de porc fiartă cu lapte și ierburi proaspete (Maiale al Latte ), Brasato al Barolo (carne de vită fiartă în vin), și Brasato al vino rosso (carne de vită fiartă în vin roșu) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Condimentați carnea de porc cu sarea, frecând-o în carne și așezați frunzele de salvie în jurul coapsei, fixate sub sfoară. Se lasă deoparte 30 de minute.
Se toacă împreună pancetta, usturoiul și pătrunjelul pentru a forma un amestec omogen și neted. Într-o caserolă mare din fontă sau cuptor olandez, încălziți uleiul de măsline și adăugați pasta de porc, gătind până se topește în ulei.
Așezați carnea de porc în tigaie și rumeniți pe toate părțile, astfel încât să se formeze o crustă uniformă.
Adăugați 1 cană de vin roșu și reduceți cu 3/
Adăugați ceașca rămasă de vin și roșiile, acoperiți și aduceți la foc mic. Gatiti 2 ore, pana cand carnea este frageda cu furculita.
Scoateți carnea din caserolă, lăsați să se odihnească 15 minute și îndepărtați sfoara și frunzele de salvie.
Se servește în felii groase de 1/3 inch.