Carne de porc fiartă în stil Shanghai
Carne de porc fiert în stil Shanghai este un fără gluten și fără lactate hor d ' oeuvre. Această rețetă face 6 porții cu 293 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru $2.46 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 51 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de vin de orez shaoxing, sos de soia, frunze și orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 28%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Rulouri de primăvară în stil Shanghai (cu varză fiartă și carne de porc), Gătește cartea: aripi fierte roșii gătite, în stil Shanghai, și Cotlet De Porc În Stil Shanghai.
Instrucțiuni
Aduceți o tigaie mare cu apă la fiert, adăugați carnea de porc. Reveniți la fierbere, degresați, reduceți focul și fierbeți ușor, parțial acoperit, timp de 30 de minute.
Folosind un cojitor de cartofi, scoateți 8 benzi de coajă din portocală.
Puneți anasonul stelat, bețișoarele de scorțișoară, semințele de chimen, ardeii iute uscați și coaja de portocală într-o bucată de muselină și legați-le strâns.
Faceți lichidul de fiert combinând toate ingredientele într-o oală foarte mare și aducând lichidul la foc mic.
Adăugați punga cu condimente și carnea de porc albită și aduceți-o înapoi la foc mic, parțial acoperită, degresând tot timpul.
Acoperiți bine oala și continuați să fierbeți ușor timp de 3 ore, până când grăsimea de porc și coaja sunt foarte moi și fragede. Puteți face acest lucru cu până la o zi înainte, lăsați carnea de porc să se răcească în lichid, să se răcească peste noapte, apoi reîncălziți ușor în lichid înainte de servire.
Tăiați bok choi în jumătăți sau sferturi, în funcție de mărimea lor, sau frunzele chinezești în bucăți de 5cm/2in. Când carnea de porc este gata, scoateți-o din lichid.
Scoateți pielea și tăiați carnea în bucăți mici.
Adăugați bok choi în oală și gătiți la foc mare până când este foarte fraged aproximativ 3 minute.
Scoateți bok choi din lichidul de gătit și puneți-l pe un vas cald. Aranjați carnea de porc deasupra.
Îndepărtați toată grăsimea din lichidul de fierbere și fierbeți-o pentru a o reduce cu aproximativ jumătate.
Se toarnă câteva peste carne pentru a o umezi și se servește restul separat. (Probabil că veți avea multe resturi.)