Carne De Porc Fiartă Cu Sos De Ghimbir-Piersic

Carnea de porc înăbușită cu sos de ghimbir-piersică ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 165 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână muștar dijon, ulei de măsline, ghimbir și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Filet de porc prăjit cu sos de piersici de ghimbir, Burtă de porc cu ghimbir fiert roșu cu ardei iute murat, și Tigaie De Porc Cu Ghimbir-Piersică pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pound carne de porc la 1/4-inch grosime.
Se presară uniform cu sare și piper.
Încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mare.
Adăugați carne de porc și gătiți 4 minute pe fiecare parte.
Scoateți din tigaie. Repetați procedura cu uleiul rămas și carnea de porc.
Adăugați bulion în tigaie, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite.
Adăugați ghimbir, muștar și jeleu; gatiti 4 minute sau pana se ingroasa.
Adăugați carne de porc în tigaie; gatiti 1 minut sau pana se incalzeste bine.