Carne de porc fiartă cu lămâie și salvie

Carne de porc fiartă cu lămâie și salvie
Carnea de porc fiartă cu lămâie și salvie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,18 USD pe porție. O porție conține 347 calorii, 32g de proteine, și 19g de grăsime. Dacă aveți la îndemână piper proaspăt măcinat, frunze de salvie, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet de porc fiert cu salvie, Mușchi de porc fiert cu roșii, fasole albă și salvie, și Cotlet De Porc Cu Salvie De Lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți carnea de porc și uscați-o. Într-un castron mic, amestecați făina, sarea și piperul; presărați amestecul peste carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Carne De PorcCarne De Porc
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se toarnă ulei într-o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mediu-mare; se adaugă carne de porc și se rumenesc bine pe toate părțile, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Transferați carnea de porc și orice sucuri într-un aragaz lent (cel puțin 5 qt.).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
4
Lăsați tigaia să se răcească ușor, apoi adăugați usturoiul și salvia și amestecați la foc mediu-mic până când usturoiul devine auriu, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați la aragazul lent, împreună cu laptele și coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
LapteLapte
6
Acoperiți și gătiți la înălțime până când carnea de porc este fragedă când este străpunsă și sosul se rumeneste și se reduce cu aproximativ jumătate, 7 până la 8 ore; cu aproximativ 3 ore înainte ca carnea de porc să fie gata, descoperiți crock-ul pentru a lăsa sucurile de tigaie să se reducă și să se îngroașe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Transferați carnea de porc pe o scândură și o felie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
8
Serviți carnea cu sos pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
CarneCarne

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista