Carne de porc fiartă cu lămâie și salvie
Carnea de porc fiartă cu lămâie și salvie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,18 USD pe porție. O porție conține 347 calorii, 32g de proteine, și 19g de grăsime. Dacă aveți la îndemână piper proaspăt măcinat, frunze de salvie, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet de porc fiert cu salvie, Mușchi de porc fiert cu roșii, fasole albă și salvie, și Cotlet De Porc Cu Salvie De Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți carnea de porc și uscați-o. Într-un castron mic, amestecați făina, sarea și piperul; presărați amestecul peste carnea de porc.
Se toarnă ulei într-o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mediu-mare; se adaugă carne de porc și se rumenesc bine pe toate părțile, aproximativ 15 minute.
Transferați carnea de porc și orice sucuri într-un aragaz lent (cel puțin 5 qt.).
Lăsați tigaia să se răcească ușor, apoi adăugați usturoiul și salvia și amestecați la foc mediu-mic până când usturoiul devine auriu, aproximativ 1 minut.
Adăugați la aragazul lent, împreună cu laptele și coaja de lămâie.
Acoperiți și gătiți la înălțime până când carnea de porc este fragedă când este străpunsă și sosul se rumeneste și se reduce cu aproximativ jumătate, 7 până la 8 ore; cu aproximativ 3 ore înainte ca carnea de porc să fie gata, descoperiți crock-ul pentru a lăsa sucurile de tigaie să se reducă și să se îngroașe.
Transferați carnea de porc pe o scândură și o felie.
Serviți carnea cu sos pe lateral.