Carne de porc de țară 'n' Sauerkraut

Carne de porc de țară 'n' Sauerkraut
Țara de porc 'n' varză acră durează aproximativ 1 oră și 45 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $1.99 pe portie. O porție conține 555 calorii, 26g de proteine, și 41G de grăsime. Această rețetă de la Taste Of Home necesită zahăr brun, ulei de canolan, semințe de chimen și ceapă. 68 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca fel principal. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 68%. Coaste de porc de țară și varză murată, Varză Murată De Țară Veche, și Coaste în stil rustic cu varză murată sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez, gătiți coastele și ceapa în ulei până când coastele se rumenesc și ceapa este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2
Se ia de pe foc.
3
Combinați ingredientele rămase și turnați peste coaste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
4
Se acoperă și se coace la 350 la 1-1/2 până la 2 ore sau până când coastele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista