Carne de porc de var și bere cu Guacamole ușor gros

Carne de porc de var și bere cu Guacamole ușor gros
Rețeta de var și carne de porc de bere cu Guacamole ușor de Chunky ar putea satisface pofta mexicană în jurul valorii de 40 minute. Această rețetă servește 6 și costă 2,22 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 28G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 511 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână salsa, bere, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este perfect pentru Ziua Tatălui. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat această băutură. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Filet De Porc Cu Marinată De Var-Bere, Chunky Guacamole, și Eva E indesata Guacamole.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Burn Cottage Cashburn Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Flori aromate strălucitoare, cassis și fructe roșii care completează notele de condimente și sărate. Palatul este suplu și armonios, cu straturi interesante și elemente umami, textură fină și un finisaj minunat echilibrat.
DificultateNormal
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate34
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista