Carne De Porc De Susan
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Carnea de porc de susan ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 470 calorii, 42G de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $3.07 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ghimbir măcinat, sulițe de ananas, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 53 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Carne De Porc Cu Susan De Soia-Ghimbir, Pui De Porc Cu Susan, și Susan Carne De Porc Se Amestecă Fry.
Instrucțiuni
Combinați primele 6 ingrediente; îndepărtați amestecul de 1/2 cană și răciți.
Așezați carnea de porc într-un vas superficial sau într-o pungă de plastic cu fermoar rezistent; se toarnă amestecul de susan rămas peste carnea de porc. Acoperiți sau sigilați și răciți 3 ore.
Tăiați dovleceii în felii de 1/2 inch, ceapa în sferturi și ardeiul gras și ananasul în bucăți de 1 inch. Aranjați legumele într-un coș de grătar; pune ananasul deoparte.
Grătiți legumele la foc mediu-mare (350 până la 40
15 până la 20 de minute, întorcându-se ocazional și ungând cu jumătate din amestecul de susan rezervat.
Scoateți legumele din coșul de grătar.
Scoateți carnea de porc din marinată, aruncând marinada. Aranjați ananasul și carnea de porc în coșul de grătar.
Grătiți la foc mediu-mare 4 minute pe fiecare parte, ungând cu amestecul de susan rămas.
Aruncați împreună legume, carne de porc și ananas.
Serviți amestecul peste orez cu șofran, dacă doriți.