Carne de porc de fenicul la cuptor cu cartofi lemony și ceapă

Carnea de porc de fenicul la cuptor cu cartofi de lămâie și ceapă este un fel principal care servește 4. Pentru $ 4.73 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 441 calorii. 57 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână broccoli, ulei de măsline, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 98%, care este super. Încercați Balsamic-ceapă și cartofi copți cu carne de porc friptă, Cartofi Prăjiți Cu Fenicul Și Ceapă, și Bas prăjit cu cartofi, ceapă și fenicul pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Zdrobiți ușor semințele de fenicul într-un pistil și mortar.
Se amestecă cu jumătate de ulei și puțin condiment. Se freacă în carne de porc și se lasă deoparte.
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Încălziți uleiul rămas într-un vas rezistent la cuptor. Se înmoaie ceapa și usturoiul timp de aproximativ 5 minute, apoi se răstoarnă cartofii și se rumenesc câteva minute.
Adăugați fenicul, sucul de lămâie și aproximativ 100 ml apă. Se condimentează, se acoperă cu capacul și se gătește la cuptor pentru 35 de minute.
Scoateți capacul, amestecați cartofii și așezați carnea deasupra. Reveniți la cuptor, neacoperit și gătiți încă 10 minute sau până când carnea de porc este gătită după bunul plac. Între timp, gătește broccoli.
Se împrăștie peste frunzele de fenicul rezervate și se servește cu broccoli.