Carne de porc de fenicul la cuptor cu cartofi lemony și ceapă

Carne de porc de fenicul la cuptor cu cartofi lemony și ceapă
Carnea de porc de fenicul la cuptor cu cartofi de lămâie și ceapă este un fel principal care servește 4. Pentru $ 4.73 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 441 calorii. 57 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână broccoli, ulei de măsline, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 98%, care este super. Încercați Balsamic-ceapă și cartofi copți cu carne de porc friptă, Cartofi Prăjiți Cu Fenicul Și Ceapă, și Bas prăjit cu cartofi, ceapă și fenicul pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Zdrobiți ușor semințele de fenicul într-un pistil și mortar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
2
Se amestecă cu jumătate de ulei și puțin condiment. Se freacă în carne de porc și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Subţire-Subţire-
3
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Încălziți uleiul rămas într-un vas rezistent la cuptor. Se înmoaie ceapa și usturoiul timp de aproximativ 5 minute, apoi se răstoarnă cartofii și se rumenesc câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
5
Adăugați fenicul, sucul de lămâie și aproximativ 100 ml apă. Se condimentează, se acoperă cu capacul și se gătește la cuptor pentru 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Scoateți capacul, amestecați cartofii și așezați carnea deasupra. Reveniți la cuptor, neacoperit și gătiți încă 10 minute sau până când carnea de porc este gătită după bunul plac. Între timp, gătește broccoli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Se împrăștie peste frunzele de fenicul rezervate și se servește cu broccoli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate79
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista