Carne de porc cu rucola, Prosciutto și roșii
Carnea de porc cu rucola, Prosciutto și roșii este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Pentru $ 4.73 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 472 calorii, 44G de proteine, și 28G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână prosciutto, oțet balsamic, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Pizza Albă Cu Prosciutto, Rucola Și Roșii, Pizza Cu Rucola Și Prosciutto, și Arugula Și Prosciutto Flatbread.
Instrucțiuni
Într-o tigaie foarte mare, încălziți uleiul de măsline.
Adăugați prosciutto și usturoiul și gătiți la foc moderat, amestecând, până când usturoiul este auriu, aproximativ 4 minute.
Transferați pe o farfurie.
Condimentați medalioanele de porc cu sare și piper, adăugați-le în tigaie și gătiți la foc moderat până se rumenesc bine la exterior și mediu în interior, 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Transferați medalioanele pe o farfurie și păstrați-le la cald.
Adăugați oțetul balsamic în tigaie și gătiți până aproape evaporat, răzuind orice bucăți rumenite de pe fundul tigaiei.
Adăugați rucola și aruncați până se ofilesc, aproximativ 2 minute.
Adăugați roșiile și prosciutto-ul și usturoiul. Gatiti la foc mare timp de 2 minute, amestecand ocazional; condimentează cu sare și piper.
Transferați rucola într-un platou, acoperiți cu carnea de porc și serviți.