Carne de porc cu crustă de muștar cu Farro și salată de morcovi
Carnea de porc cu crustă de muștar cu Farro și salată de morcovi este un fără lactate felul principal. Această rețetă servește 8 și costă 4,03 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 45g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 583 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de oțet de mere, semințe de chimen, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este minunat. Încercați Cotlet de porc cu crustă de muștar cu salată de sparanghel-cartofi, Filet cu crustă de ardei cu salată caldă de spanac Farro, și Salată De Rodie Cu Morcovi Farro pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați carnea de porc pe un suport de sârmă așezat într-o foaie mare de copt cu margini; condimentează peste tot cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Suport De Sârmă
2
Bateți muștarul, pudra de muștar și 1/4 cană de ulei într-un castron mic pentru a amesteca. Frecați peste carne de porc și lăsați să stea la temperatura camerei 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Muștar
Muștar
Carne De Porc
Ulei De Gătit
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Preîncălziți cuptorul la 425 F. carne de porc friptă până începe să se rumenească, 25-30 de minute. Reduceți căldura la 350 cm. f și prăjiți până când un termometru introdus în partea cea mai groasă înregistrează 145 cm.f, cu 25-35 de minute mai mult, în funcție de grosimea fripturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Cuptor
4
Între timp, gătiți farro într-o oală mare cu apă sărată clocotită până se înmoaie, 30-35 de minute; se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Farro
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
5
Bateți oțetul, semințele de chimen, mierea și restul de 1/4 cană de ulei într-un castron mediu; pune vinaigreta deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Chimen
Vinetă
Oțet
Miere
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
6
Încălziți 2 linguri de vinaigretă într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinetă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Adăugați farro și morcovi și gătiți, aruncând des, până când morcovii se înmoaie și farro se încălzește, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Farro
8
Se ia de pe foc și se transferă într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
9
Adăugați ceapa, pătrunjelul și jumătate din vinaigreta rămasă; condimentează cu sare și piper și aruncă pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Vinetă
Pătrunjel
Ceapă
10
Felie de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
11
Se servește cu salată farro. Treceți vinaigreta rămasă alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinetă
Farro
12
Faceți înainte: Farro poate fi gătit cu 2 zile înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Farro
13
Se lasă să se răcească, se acoperă și se răcește. Reîncălziți înainte de utilizare.