Carne de porc cu cinci condimente cu Slaw Asiatic
Cinci condimente de porc cu asiatice Slaw este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 2 și costă 3,59 USD pe porție. O porție conține 691 calorii, 63G de proteine, și 45g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 80 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți apă, piper, oțet de orez și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Pui cu crustă de condimente cu slaw Asiatic, Asiatice arahide Slaw cu carne de porc, și Burgeri asiatici de porc la grătar cu salată.
Instrucțiuni
Aranjați grătarul cuptorului în centrul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 425 de grade F. condimentați carnea de porc cu sare și acoperiți cu 1 lingură de pudră de cinci condimente. Preîncălziți uleiul într-o tigaie grea din oțel inoxidabil la foc mediu-mare până când strălucește.
Adăugați carne de porc și gătiți până când prima parte este bine colorată, aproximativ 4 minute. Flip carne de porc.
Adăugați ciupercile și restul de 1/2 linguriță de pudră de condimente în tigaie și amestecați pentru a acoperi ciupercile în ulei și condimente.
Transferați tigaia cu carnea de porc și ciupercile la cuptor și prăjiți până când carnea de porc înregistrează 145 F pe un termometru de citire instantanee, 15 până la 20 de minute.
Se transferă într-un platou și se lasă să se odihnească timp de 10 minute.
Între timp, într-un castron mare, amestecați maioneza, apa, oțetul de orez și sriracha.
Adăugați varză, ceapă verde și coriandru. Aruncați pentru a acoperi și condimentați cu sare și piper.
Feliați carnea de porc în runde groase. Pentru a servi, așezați o movilă de slaw pe o farfurie și acoperiți cu carnea de porc feliată. Împrăștiați ciupercile deasupra și încoronați cu arahide tocate.