Carnea de porc napolitană cu ardei roșu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $6.47 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 97G de proteine, 77g de grăsime, și un total de 1306 calorii. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați piper proaspăt crăpat, ceapă, capere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma vinul alb, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Dip Ușor De Ardei Roșu Prăjit, roșii prăjite și ardei roșu, și Baie De Ardei Roșu Prăjit De 5 Minute.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F sau preîncălziți un grătar la foc mare. Frecați ardeii cu ulei de canola, puneți-i pe o foaie de copt și prăjiți-i la cuptor până se rumenesc, aproximativ 45 de minute până la 1 oră. De asemenea, pot fi la grătar până se înnegrește peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Scoateți ardeii într-un castron și acoperiți vasul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
4
Lăsați să se odihnească până se răcește suficient pentru a se descurca, apoi îndepărtați pielea și semințele și zarurile. Nu clătiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
5
Puneți un cuptor olandez pe aragaz la foc mare, acoperiți cu puțin ulei de canola și adăugați capicola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici
Capicola
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
6
Se sotează timp de 3 până la 5 minute. Condimentează coastele cu sare și piper și adaugă-le în oală cu 3 linguri de ulei. Se rumenesc bine pe toate părțile, apoi se scot pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
(mequite, Hickory Sau Arin)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Se adaugă ceapa și se sotează până încep să se caramelizeze, apoi se adaugă usturoiul și se fierbe încă 1 minut. Se amestecă caperele și sucul de capere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
8
Se amestecă pentru a combina și se lasă amestecul să se caramelizeze puțin mai mult. Deglazează cu vinul alb. Se amestecă agavele, bulionul de pui și oțetul de vin roșu. Aduceți la fierbere, apoi adăugați coastele arse împreună cu ardeii tăiați cubulețe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Sani De Fazan Daca)
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
0,5 Lingurita Sare
(mequite, Hickory Sau Arin)
9
Acoperiți și coaceți timp de 2 ore, amestecând ocazional.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Scoateți carnea de porc din cuptor într-un platou de servire și serviți cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Sfatul tipului: puteți descoperi 3/4 din drum pentru a permite sosul să se reducă pentru servire. O altă alternativă este să scoateți cuptorul olandez din cuptor, să puneți carnea de porc pe un platou de servire și să fierbeți sosul la foc mare pentru a reduce aproximativ 5 până la 10 minute înainte de servire.