Carne De Porc Cu Ardei Iute
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Carnea de porc cu ardei iute ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 178 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,64 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ardei gras, piper, ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 80%. Rețete similare sunt Pitas De Porc Piperat, Cotlet De Porc Piperat, și Cotlet de porc cu piper la grătar.
Instrucțiuni
Congelați parțial carnea de porc; tăiați grăsimea. Feliați carnea de porc în benzi groase de 1/4 inch; tăiați fâșii în bucăți de 2 inch.
Combinați sosul de porc și soia într-o pungă mare de plastic cu fermoar; sigilați punga și întoarceți-vă la carnea de porc.
Înveliți o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit; se pune la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Adăugați ardei gras roșu; gatiti 3 minute sau pana cand este crocant, amestecand des.
Se scoate din tigaie și se lasă deoparte.
Adăugați ulei în tigaie; se pune la foc mediu-mare până se încălzește.
Adăugați ghimbir, ardei roșu zdrobit și usturoi; saut 30 de secunde.
Adăugați carne de porc în tigaie; gatiti 5 minute sau pana cand carnea de porc este gata, amestecand des.
Adăugați ardeiul gras roșu și bulionul în tigaie; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 2 până la 3 minute sau până când cea mai mare parte a lichidului se evaporă.
Top varză mărunțită cu amestec de carne de porc.