Carne de porc condimentată și umplută cu sos de cidru

Carnea de porc condimentată și umplută cu sos de cidru ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 10 porții cu 585 calorii, 65g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $3.79 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cidru de mere, ulei de măsline, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma merele granny smith, puteți urma acest fel principal cu Ușor de mere crocante cu unt de arahide Granola + un fel Granola Giveaway ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Cotlet de porc umplut cu mere cu sos de cidru, Sos de cidru de mere și cotlet de porc, și Loin de porc prăjit cu sos de ciuperci cu cremă de cidru.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Se adaugă ceapa și piperul și se fierbe 6 până la 8 minute sau până se înmoaie.
Adăugați cidru și următoarele 3 ingrediente și aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți 2 minute.
Se ia de pe foc și se lasă să stea 5 minute. Se amestecă amestecul de umplutură și se lasă deoparte.
Fluture 1 muschi de porc făcând o tăietură orizontală (aproximativ o treime în jos de sus) în 1 parte de carne de porc, tăind la 1/2 inch de cealaltă parte. (Nu tăiați până la capăt prin friptură.)
Desfaceți partea superioară tăiată, deschideți și așezați plat. Fluture și repetați procedura pe partea opusă a porțiunii rămase de două treimi din coapsa de porc, începând de sus sau de jos a tăieturii interioare.
Așezați carnea de porc între 2 foi de folie de plastic rezistentă; aplatizați la o grosime de 1/2 inch folosind un ciocan sau un sucitor. Frecați complet coapsele de porc cu 1 lingură de ulei de măsline și presărați ambele părți uniform cu jumătate de frecare de condimente.
Întindeți jumătate din amestecul de umplutură pe carne de porc, lăsând o margine de 1/2 inch.
Rulați friptura și legați-o cu sfoară de bucătărie la intervale de 2 inci.
Repetați cu restul de carne de porc, ulei, frecare de condimente și amestec de umplutură.
Aranjați pene de mere într - un singur strat în partea de jos a unei tigaie de prăjire de 13 x 9 inci.
Așezați fripturile, cu cusătura în jos, pe mere.
Coaceți la 450 timp de 25 de minute. Reduceți temperatura la 425; coaceți încă 25 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 15
Scoateți din cuptor; lăsați să stea 15 minute sau până când termometrul ajunge la 160 înainte de feliere. Aruncați merele.
Serviți carnea de porc cu sos de cidru.
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit Pepperidge Farm Cornbread Stuffing mix.