Carne de porc condimentată și umplută cu sos de cidru

Carne de porc condimentată și umplută cu sos de cidru
Carnea de porc condimentată și umplută cu sos de cidru ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 10 porții cu 585 calorii, 65g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $3.79 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cidru de mere, ulei de măsline, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma merele granny smith, puteți urma acest fel principal cu Ușor de mere crocante cu unt de arahide Granola + un fel Granola Giveaway ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Cotlet de porc umplut cu mere cu sos de cidru, Sos de cidru de mere și cotlet de porc, și Loin de porc prăjit cu sos de ciuperci cu cremă de cidru.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Se adaugă ceapa și piperul și se fierbe 6 până la 8 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați cidru și următoarele 3 ingrediente și aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar
4
Se ia de pe foc și se lasă să stea 5 minute. Se amestecă amestecul de umplutură și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Ciuperci Proaspete Feliate1-1/4 Cani De Ciuperci Proaspete Feliate
5
Fluture 1 muschi de porc făcând o tăietură orizontală (aproximativ o treime în jos de sus) în 1 parte de carne de porc, tăind la 1/2 inch de cealaltă parte. (Nu tăiați până la capăt prin friptură.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
6
Desfaceți partea superioară tăiată, deschideți și așezați plat. Fluture și repetați procedura pe partea opusă a porțiunii rămase de două treimi din coapsa de porc, începând de sus sau de jos a tăieturii interioare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
7
Așezați carnea de porc între 2 foi de folie de plastic rezistentă; aplatizați la o grosime de 1/2 inch folosind un ciocan sau un sucitor. Frecați complet coapsele de porc cu 1 lingură de ulei de măsline și presărați ambele părți uniform cu jumătate de frecare de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Carne De PorcCarne De Porc
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
8
Întindeți jumătate din amestecul de umplutură pe carne de porc, lăsând o margine de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Ardei ArbolArdei Arbol
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
9
Rulați friptura și legați-o cu sfoară de bucătărie la intervale de 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
10
Repetați cu restul de carne de porc, ulei, frecare de condimente și amestec de umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
11
Aranjați pene de mere într - un singur strat în partea de jos a unei tigaie de prăjire de 13 x 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
12
Așezați fripturile, cu cusătura în jos, pe mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
13
Coaceți la 450 timp de 25 de minute. Reduceți temperatura la 425; coaceți încă 25 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 15
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
14
Scoateți din cuptor; lăsați să stea 15 minute sau până când termometrul ajunge la 160 înainte de feliere. Aruncați merele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
15
Serviți carnea de porc cu sos de cidru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
16
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit Pepperidge Farm Cornbread Stuffing mix.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cornbread UmpluturaCornbread Umplutura
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate40
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista