Carne De Porc Condimentată Și Friptură De Mere

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați să faceți carne de porc condimentată și friptură de mere. Această rețetă face 55 de porții cu 24 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de pansament clasic de vinaigret balsamic făcut, dovlecei de nucă, filet de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Friptură De Porc Cu Mere Condimentată, Sandwich Cu Carne De Vită Prăjită Înainte, și Aragaz lent oală friptură și face înainte piure de cartofi.
Instrucțiuni
Se amestecă primele 3 ingrediente; apăsați pe carne.
Așezați în punga de plastic resigilabilă cu greutate la congelator.
Adăugați mere și 1/4 cană de pansament; sac de etanșare. Înghețați până la 3 luni. Se dă la frigider peste noapte pentru a se dezgheța.
Încălziți cuptorul la 204°.
Așezați dovleceii pe foaia de copt cu margini pulverizată cu spray de gătit; stropiți cu pansamentul rămas.
Coaceți 20 min.; rândul său, suc de fructe.
Scoateți carnea și merele din pungă; așezați pe foaia de copt cu dovlecei.
Coaceți 15 până la 20 min. sau până când carnea este gata (145F) și dovlecelul este fraged. Aruncați punga și marinada.
Lăsați carnea să stea 3 min.; felie de carne .
Se servește cu mere și dovlecei.