Carne de porc condimentată cu chimen cu Avocado-Salsa Tomatillo

Rețeta de carne de porc condimentată cu chimen cu salsa de Avocado-Tomatillo ar putea satisface pofta mexicană în jur 45 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 169 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,35 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. Un amestec de chimen măcinat, pudră de chili, tomatillos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până coaja de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Tort de lămâie-migdale cu umplutură de caș de lămâie ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Încercați Carne de porc condimentată cu chimen cu Avocado-Salsa Tomatillo, Cotlete de porc la grătar cu Tomatillo, porumb și salsa de Avocado, și Tacos Mahi Mahi condimentat cu chimen cu nectarină-salsa de Avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Pentru a pregăti carnea de porc, combinați primele 5 ingrediente și frecați carnea de porc.
Așezați carnea de porc pe o tigaie cu jeleu.
Coaceți la 425 timp de 25 de minute sau până când un termometru înregistrează 160 (ușor roz).
Lăsați carnea de porc să stea cu 5 minute înainte de feliere.
Pentru a pregăti salsa, aruncați cojile și tulpinile din tomatillos. Se toacă fin tomatillos; așezați într-un bol mediu.
Adăugați avocado și ingredientele rămase; aruncați bine.