Carne De Porc Carnitas Tacos
Reteta de carne de porc Carnitas Tacos ar putea satisface pofta ta Mexican în jurul valorii de 3 ore și 10 minute. O porție conține 524 calorii, 44G de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,63 USD pe porție. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Un amestec de suc de portocale, tortilla de porumb, suc de lime și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 73%. Rețete similare includ Carne De Porc Carnitas Tacos, Carne De Porc Carnitas Tacos, și Carne De Porc Carnitas Tacos.
Instrucțiuni
Legați crengile de cimbru împreună cu sfoară de bucătărie; combinați carnea de porc, usturoiul, frunzele de dafin și pachetul de cimbru într-un cuptor olandez mare.
Adăugați uleiul vegetal, sucul de lămâie, sucul de portocale, 1 cană de apă și 2 lingurițe de sare și aduceți la foc mic la foc mediu. Reduceți căldura la minim; acoperiți și fierbeți ușor, amestecând ocazional, 1 oră.
Descoperiți oala și continuați să fierbeți, amestecând o dată sau de două ori, până când carnea de porc este fragedă, aproximativ încă 1 oră, 15 minute. Creșteți căldura la mediu; gătiți, amestecând ocazional, până când lichidul este în mare parte evaporat, încă aproximativ 35 de minute. Aruncați pachetul de cimbru și frunzele de dafin, apoi creșteți focul la mediu, astfel încât carnea de porc să înceapă să se prăjească. Gătiti, amestecând și răzuind fundul oalei ocazional, până când carnea de porc este maro aurie și crocantă în pete, încă aproximativ 10 minute.
Serviți în tortilla cu toppinguri asortate.
Combinați 1 ceapă roșie feliată subțire, 1 cană oțet de cidru, 1/2 cană apă, 2 linguri zahăr, 2 frunze de dafin, 1 linguriță fiecare semințe de coriandru, semințe de muștar și semințe de chimen, 1/2 linguriță oregano uscat și 1/4 linguriță sare kosher într-o cratiță mică. Se fierbe 2 minute; lasa sa se raceasca.
Fotografie de Andrew Purcell
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling, și spumante ros_loc. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ai putea încerca este Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 65 de dolari.
![Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir]()
Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir
Unicul 2012 are straturi de cireș sălbatic, lemn dulce, piper negru și scorțișoară. Culoarea roșu rubiniu pal și taninurile mătăsoase ne arată cât de maiestuos este acest site.